Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a fenét kellene hogy...

Mi a fenét kellene hogy tegyek? Hátba szúrt.

Figyelt kérdés

most kerültem fel gimibe, és jóba vagyok pár tizedikes sráccal. az egyiket már-már a bátyámnak tekintettem, de hátba szúrt. elmondtam neki hogy ki tetszik nekem meg minden, erre ő elmondta a srácnak. aztán olyanokat hallottam vissza, hogy mindenkinek azt mondja, hogy én belé vagyok esve és "jeleket küldök neki". Ezek a jelek amúgy azok, hogy puszival köszönünk egymásnak (egyébként ezt ő találta ki).

Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez így nem pálya, de olyanokat írt, hogy ugorjak le egy hídról meg ássam el magam és kitalálta hogy én utálom őt.

Mit kellene tennem?

2013. nov. 30. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
férfiemberek nem köszönnek egymásnak puszival...ezt jobb ha most bevésed az agyadba. Én láttam már ilyen puszilkodást iskolás kölyköknél-vasútállomáson, iskolában, én csak gúnyosan mosolyogtam rájuk.
2013. nov. 30. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele.. gyerekes kisfiú, és értelmetlenül köti le az energiád az h bosszant téged
2013. nov. 30. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:

első: lány vagyok...:)

második: köszi a választ és tudom, de nagyon bírtam őt és tök hirtelen lett ilyen...:/

2013. nov. 30. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy szerelmes beléd a fiú? és most hogy kiderült neked más tetszik megbolondult?:))
2013. nov. 30. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!