Mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
Ugye nemsoká indul a suli, de van egy apró problémám. NEM VETTEK FEL SEHOVA. Jelentkeztem még rögtön érettségi után villanyszerelőre, ott azt mondták, "ó van érettségi, minden ez biztos meglesz". Hát nem lett meg. Helyhiány miatt elutasítva. Ezt a sokkoló hírt fantasztikus módon két héttel iskola kezdés előtt küldték, tehát nyakamba vettem a világot, végig jártam az összes még szóba jövős OKJ képzést, találtam is egyet, jelentkeztem Számítógép-, és autószerelő szakokra. Azt mondták, ha a számítógépes nem is indul, az autószerelő biztosan, mert az minden évben van. Tegnap fel lettek hívva, azt mondták, hogy az autószerelő indul, meg lehet nyugodni. Erre ma küldtek egy emailt, hogy "sorry, mégsem indul, de választhatsz másikat (amik valami szar vám és pénzügykezelő meg sportedző, ami engem eszméletlen módon nem érdekel). Na de most akkor mi a francot tudok én csinálni? Volt már valaki ilyen helyzetben? Eléggé megtörtem, teljesen tanácstalan vagyok, apám meg az őrületbe fog kergetni, ha nem kezdek magammal valamit sürgősen.2013. aug. 30. 16:44
1/2 anonim válasza:
Próbálj meg állást találni hátha összejön valami.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen azon gondolkodtam én is, hogy az lenne a legjobb esélyem, csak meglehetős földrajzi elszigeteltségben élek, úgyhogy nehézkes. :(
2013. aug. 30. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!