Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez milyen barátság?

Ez milyen barátság?

Figyelt kérdés
Barátnőmet felköszöntöttem, mert múlt héten szóba hozta, hogy pénteken lesz a szülinapja. Írtam neki, hogy boldog születésnapot, stb... Erre annyit írt vissza, hogy: "Hát kösz." Kiderült, szerdán volt neki. És neki áll feljebb. Engem meg eddig fel se köszöntött.
2013. nov. 29. 09:33
 1/2 anonim válasza:
Nem lehettek túl jóba ha nem tudjátok egymás szülinapját. De eleg sokan felejtik el mások szülinapját így szerintem elég gyerekes ezen besértődni. Kérj bocsánatot hogy nemtudtad mikor van és kész.
2013. nov. 29. 12:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Én bocsánatot kértem. De ő kiosztott engem, hogy nem vagyok igaz barát, mert eltűntem pár napra. De az ő viselkedését inkább nem jellemezném. Ő még engem sose köszöntött fel, nem is érdekelt. De ahogyan ő ezt lereagálta, többé nem állok vele szóba. Sokat segítettem neki, és ez a hála...
2013. nov. 30. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!