Ez milyen barátság?
Figyelt kérdés
Barátnőmet felköszöntöttem, mert múlt héten szóba hozta, hogy pénteken lesz a szülinapja. Írtam neki, hogy boldog születésnapot, stb... Erre annyit írt vissza, hogy: "Hát kösz." Kiderült, szerdán volt neki. És neki áll feljebb. Engem meg eddig fel se köszöntött.2013. nov. 29. 09:33
1/2 anonim válasza:
Nem lehettek túl jóba ha nem tudjátok egymás szülinapját. De eleg sokan felejtik el mások szülinapját így szerintem elég gyerekes ezen besértődni. Kérj bocsánatot hogy nemtudtad mikor van és kész.
2/2 A kérdező kommentje:
Én bocsánatot kértem. De ő kiosztott engem, hogy nem vagyok igaz barát, mert eltűntem pár napra. De az ő viselkedését inkább nem jellemezném. Ő még engem sose köszöntött fel, nem is érdekelt. De ahogyan ő ezt lereagálta, többé nem állok vele szóba. Sokat segítettem neki, és ez a hála...
2013. nov. 30. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!