Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ő miért nem keres engem?...

Ő miért nem keres engem? (hosszú nagyon)

Figyelt kérdés

Egy előadáson elég kevés hely volt a terembe, így gyorsan behuppantam egy srác mellé. Nem is tudom már, hogy, de beszélgetésbe elegyedtünk. Aznap többször összefutottunk, egyszer váltottunk is pár szót, később pedig keresett egy előadás előtt (elmondtam neki, hogy arra az órára megyek, ezért gondolom, hogy engem keresett, de nem látott meg, mert a barátnőim magasak, én meg picike vagyok így eltakartak. Bármikor amikor találkoztunk vigyorogva integettünk egymásnak. Aztán valahogy megtudta a nevem, és ismerősnek jelölt facebookon. Nem keresett 2-3 napig így ráírtam én, rögtön vagy 3 órát chateltünk jó hangulatban. Vártam nagyon a másnapot, hogy majd ír, de nem tette. Pár nap múlva megint ráírtam, beszélgettünk megint 1-2 órát, majd ő újra nem keresett, végül a névnapomon felköszöntött, de nem beszélgettünk, mert nem voltam online. Múlthéten megint összefutottun az egyetemen intettem neki, ő meg olyan hangosan köszön, hogy még barátai is csak pislogtak. Ma is összefutottunk előadáson, mondta, hogy üljek melléjük megint jól elbeszélgettünk.

Annyira összezavar a viselkedésével, akkor most mi van, barátkozik, vagy nem?

Arra is gondoltam, hogy az a baj, hogy van barátom, de ez sem lehet ok, csomó lány ismerőse van ahogy láttam az üzenőfalát a kapcsolatot is tartják...

#egyetem #barátság #beszélgetés órán
2013. nov. 27. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha van barátod,mit akarsz szerencsétlentől?
2013. nov. 27. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek igaza van. Ha van barátod, azzal foglalkozz, ne pedig mással.
2013. nov. 27. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Mért ne beszélgethetnék másokkal a barátomon kívül? Fiúk között nőttem fel, nekem is természetes ha a haveroknak van csajuk, nekem meg nincs barátom. Nem húzom a srác agyát, nem csinálok semmit h elcsábítsam, csak barátkozni akartam.
2013. nov. 27. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Hali,szerintem írjad akkor ezt meg neki:"Nem húzom a srác agyát, nem csinálok semmit h elcsábítsam, csak barátkozni akartam." Meg hogy hiányoznak a beszélgetéseitek esetleg, bár ha van pasid, azt lehet jobb,ha nem ,viszont ha szeret és bízik benned, akkor nyugodtan, de am ezt is megírhatod a levelezőtársadnak, hogy ne aggódjon, nem áll szándékodban megcsalni a párod semmi képpen sem.
2013. nov. 27. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Ilyet nem írnék a srácnak, mert eléggé furán jönne ki, hogy nem akarom megcsalni a párom, aztán szakítok vele. Ebbe a részbe nem akartam belemenni, de az utolsókat rúgja a kapcsolatunk. De nem akarom, hogy a fiú félreértse, és azt képzelje, hogy őt valami pótléknak nézem, mert egy nagyon kedves, aranyos értékes fiúról beszélek, aki sokkal jobb társat érdemel mint én valaha leszek. A barátomnak se akarom elmondani, mert eltiltana tőle is, még a barátnőimtől is eltiltott, csak az egyetemen nem tud korlátozni, úgyhogy lett 4-5 barátnőm és ez a fiú. Nem nagyon merek róluk beszélni, félek elvesztek megint mindenkit.

A fiúnak a barátom lehet a baja, vagy csak előnyben részesíti a személyes beszélgetéseket esetleg ő mégse kedvel engem, csak megszánta a kis gólyát?

2013. nov. 27. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

" barátomnak se akarom elmondani, mert eltiltana tőle is, még a barátnőimtől is eltiltott"

Ezt itten nem kellett volna hagynod neki, hogy uralkodjon rajtad, nem vagy te az ő tulajdona, szakíts vele sztem, nálam ez már elég ok lenne a szakításra. Mi az, hogy a barátnőidtől eltilt?

2013. nov. 27. 22:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Szakítani is fogok vele, betelt a pohár, tényleg nem akarom elveszíteni az új barátaimat, ha választanom kell, nincs kérdés. Csak ki akarom várni a vizsgák végét, szakítani akarok vele, de abból nagy veszekedések lesznek, meg fog győzni, hogy én vagyok a hülye, az önbizalmam meg lemegy a Mariana árok fenekére, én pedig inkább vizsgák után lábadoznék, mint közöttük.

De elkanyarodtunk! :D

Mit gondolhat a srác? (hozzáteszem annyit tud, hogy nem boldog a kapcsolatunk, de többet nem mondtam neki, ilyenekről nem is beszélgetünk)

2013. nov. 27. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem értem miért jó kínozni magad. Egy zsarnok a "szerelmed"!!!!! Mi az, hogy viták lesznek? Meg kell neki mondani, hogy vége és nem kell vele többet szóbaállni. Eleve ilyen alakokkal, akik meg akarják mondani hogy mit csinálj kezdeni sem szabad. Ez neked a tanulópénz, de emlékezz rá.
2013. nov. 27. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Beszélj vele, amikor van épp kedved, legyél vele kedves! Ne agyalj hülyeségeken!
2013. nov. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!