Legjobb barát kerestetik?
Oké, érzem hogy ez hosszú lesz... kezdem a leges-legelején.
Nemrég döbbentem rá hogy nincsenek igazi barátaim. Jó, persze, vannak akikkel jóban vagyok, régi ismerősök, volt osztálytársak, jelenlegi osztálytársak... de ezek a kapcsolatok ki is merülnek a "Szia! - Hogy vagy? - Majd beszélünk." szóváltásban. Régen - gyerekként - rengeteg barátom volt, imádtam ismerkedni és minden alkalmat megragadtam rá, de aztán... nem tudom, 10 éves koromban történt valami ami miatt zárkózottabb lettem (nem, nem azért nem írom le mi történt mert hatalmas titok hanem mert egyáltalán nem emlékszem rá mi történt). Szóval azóta nem igazán kötöttem új barátságokat... azaz volt egy fiú, aki mondhatni a legjobb barátom lett, olyan volt mintha a lelkem másik fele lenne, az ikrem, tudjátok, én magam csak fiú változatban. De vége lett a barátságunknak és hónapok óta nem láttam, nem is beszéltem vele. Hiányzik, de próbálok nem gondolni erre.
Oké, monológ vége, még véletlenül se akarom sajnáltatni magam mielőtt valaki azt hinné hiszen nem ezért tettem fel a kérdést. Szeretnék új emberekkel megismerkedni és barátokat szerezni. Vidám és pozitív szemléletű lánynak tartom magam, de azt hiszem egy kicsit fura vagyok. Jó lenne találni egy legjobb barátot, de én már akkor is nagyon boldog leszek ha valaki értelmes és rokonszenves emberrel hoz össze a sors. :D Budapest mellett lakom ezért elsősorban a környéken élők leveleit várom, nemre és korosztályra való tekintet nélkül, de a fiúkkal úgy általánosságban jobban kijövök, ezt jobb tisztázni a fair play érdekében. :D Korombeli emberek (13-17) leveleinek örülnék a legjobban, de ha fiatalabb/idősebb vagy attól még nem rázlak le, csak könyörgöm a 90 éves perverz bácsik kíméljenek. Nem számít hogy nézel ki, nem ítélek senkit külső alapján, ezt az elején leszögezem. Ha magadra ismertél írj egy üzenetet! :)
Köszönöm hogy végigolvastad. 15/L
Hű. Hát, én itt vagyok, de nem sűrűn járok fel, szóval ne sértődj meg ha nem válaszolok még aznap (volt már ilyen...).
Jaa, és 16/F (persze ettől még lehet, hogy 90 éves perverz bácsi, mondhatok én akármit :D ).
szinte magamra ismertem a leírásodban, azzal a kivétellel hogy nem vagyok Pest környéki.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!