Mindenből kihagynak, levegőnek néznek, durvák velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőimmel olyan jóban voltunk egy ideig. Vettünk minden nap egymásnak valami csokit, de az egyik pár hónapja titokban kihagy engem mindenből. Mikor beszélni kezdek velük hirtelen komolyak lesznek és elfordulnak. Az a lány mindig durva velem és szemétkedik mostanában. Egyfolytában átkarolja a 2 másik barátnőm és elmennek tőlem. Ők olyan csicskásoknak tűnnek mostanában nekem. Ma feltett egy képet, ahol engem nem jelölt meg, pedig elméletben 4-en voltunk. Én nem emlékszem, hogy valamit csináltam volna neki, hogy így kitol a csoportunkból. És a másik meg azért van vele, mert lb-k az óvoda óta, de velem is az. :(2013. nov. 24. 19:36
1/5 anonim válasza:
Nem akarja azt a barátjai elött hogy 1 ilyen gyerekkel lógot már jó ideje. Ez nem a te hibád, de nézd el A NŐK ILYENEK.
2/5 anonim válasza:
Nem akarja azt a barátjai elött hogy 1 ilyen gyerekkel lógot már jó ideje. Ez nem a te hibád, de nézd el A NŐK ILYENEK
4/5 A kérdező kommentje:
hmm? ezt a választ nem értem, de lehet h ismerlek. Ezzel a a NŐK ILYENEK a barátnőmre emlékeztetsz xd
2013. nov. 24. 19:56
5/5 A kérdező kommentje:
amugy honnan tudod h hány évesek?
2013. nov. 24. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!