Hogyan segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Egyik barátom, nem is tudom hogy írjam le. Ilyen minden nőben megtalálja a szerelmet típus. Összejött egy olyan csajjal, aki köztudottan egy r*banc, mondtam neki, hogy csak ki fogja használni, de semmi. Lássatok csodát, a csajnak volt palija mellette. Ma pedig egy érdekes dolog történt. A suliban egyszer egy csaj kérdezte meg tőle, hogy hol van xy. Ez még régebben volt. Ma ahogy a megállóba mentünk, ott volt az a csaj. Leszólította haveromat, hogy várjuk már meg vele a pasiját. És megvárta.(Ekkor már nem voltam itt) Egyik osztálytársam kikiabált az ablakon, hogy mi van csajozol? A lány visszakiáltotta, hogy azt hiszed mi? Tehát egyértelműen esélytelen volt nála. Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire naiv? Szeretném megóvni a lelki sérülésektől.2013. nov. 28. 16:49
1/2 anonim 

válasza:

Sajnos nem sok mindent lehet kezdeni az ilyennel... Majd kinövi. :) Most még tombolnak benne a hormonok, hidd el, ha az asztal nőnemű lenne, abba is szerelmes lenne fülig. :D Igen, egy-két csalódás is ezzel a tulajdonsággal jár, amitől azt hiszem, úgy lehetne csak megvédeni, ha komolyan elbeszélgetnél vele és talán valamilyen oknál fogva az egész gondolkodásmódja megváltozna...
Nem feltétlenül pozitív tulajdonság ez, eléggé mély nyomokat hagyhat egy emberben a sok csalódás... Azt hiszem, légy mellette és támogasd őt! :) Ez a legtöbb, amit megtehetsz érte...
Illetve talán, ha leülnél vele beszélgetni, lehet, hogy megértené, miről is van szó.
Minden esetre, sok sikert! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, beszéltem már vele, hogy nem lesz ez így jó, de nem hallgat rám. Az aggasztóbb dolog, hogy még mindig tartja a kapcsolatot azzal a lánnyal, akinek párja van. Azt hiszem hagyni fogom, mert csak feleslegesen tépem a szám.
2013. dec. 4. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!