Miért élni ha minden kit elveszítesz?
Figyelt kérdés
van egy fiú, aki már egy éve tetszik amikor meg tetszett mondtam a barátnőmnek hogy próbáljon vele össze hozni de erre ő jött vele össze. Most meg beszélek avval a fiúval és a barátnőmet nagyon zavarja h tetszik nekem még mindig mert még szerelmes belé.segítsetek mit csináljak?2013. nov. 25. 19:44
1/6 anonim válasza:
Talán azon kéne elgondolkodnod, hogy barátnőnek lehet-e nevezni az ilyet? Vagy jó messziről elkerülni a társaságát?! Én az utóbbit választanám!
2/6 A kérdező kommentje:
már jó pár éve barátnők vagyunk, de most ez miatt nagyon ki bukott rám.. de amikor össze jött vele akkor nekem nagyon szarul esett..
2013. nov. 25. 19:54
3/6 anonim válasza:
Ő van kibukva? Az szép :D. Hagynám ezt a barátnőt. Váljanak szét útjaitok.
4/6 anonim válasza:
Velem mikor ilyen történt elküldtem az illető barátnőt a búsba...és nem bántam meg, magasról tegyél rá hogy őt mi zavarja és mi nem. Ő törődött vele mikor összejött a csávóval? törődött vele h neked szar? háát nm...szoval küldd el melegebb éghajlatra a libát.
(bocs az érzelmi kitörésért, csak felidéződött a sok régi emlék...)
5/6 anonim válasza:
legközelebb ne mond másnak hogy hozzon össze valakivel:D
nem bízhatsz senkiben
6/6 A kérdező kommentje:
ma buszmegállóba a csak fére hívta a fiút és monott neki valamit és azóta nem is ír nekem vissza.
2013. nov. 27. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!