Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt valaki Szentgotthárdró...

Van itt valaki Szentgotthárdról? Milyen ott élni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 22:04
 1/5 anonim válasza:
Nem, mindenki eltűnt a városból és a környéki városokba/falvakba költöztek.
2013. nov. 26. 19:58
 2/5 anonim válasza:
a környékbeli falvakban sincs élet, borzalmas itt élni
2014. aug. 5. 19:39
 3/5 anonim válasza:
Egyetértek! Egy rémálom.
2014. nov. 21. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Unalmas. Semmi nincs. Es ami van az is kaka. Rengeteg az ostoba ember meg mindenki tudni akar mindent... Es igen elkoltoztek innen sokan. Koztuk en is
2016. aug. 17. 14:31
 5/5 anonim válasza:
Nem rossz de mi nem igen járunk emberek közé. Attól függ honnan jössz. Mi egy szarabb helyről jöttünk lehet azért gondolom így. Hála az égnek a város egyik legjobb helyén lakunk és mondom mivel nem igen járunk az itteni emberek közé, erről nem tudok nyilatkozni. Meló szempontból jó ha kijarsz Ausztriába. Anyagilag jó lehetőség. Ha házat vennel itt, én Rábakethelyet ajánlom. Egy szép családi övezet a város szélén. Szentgotthárdhiz tartozik. Full új építésű családi házak, szép környezetben. Nem olyan rossz azért ám! Ne higgy el ilyeneket. Én szeretem
2018. nov. 22. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!