Milyen barátnő az ilyen?
Rosszul gondolkodsz! Neked nem kellett volna elmondanod neki!!! Tudod, hogy mit okoztál ezzel???Tudod, hogy mit kellett volna tenned, ha tényleg a barátnőd? Akkor amikor ezt hallottad, hogy kibeszélik a háta mögött oda állni eléjük és lealázni őket!!!
És miért közölted vele, hogy tartsa a száját, mert nem tőled tudja? Először is ráteszel a vállárra egy ilyen nehéz helyzetet és nem mondhatja el, hogy tőled tudja? Hát nem vagy túl jellemes!!!
Hát, én a heelyedben nem mondtam volna semmit senkinek... Igen, jó barátnők vagytok, elhiszem, de ez akkor sem a te dolgod volt, már elnézést.
Ez az ügy csak rá és a főnökötökre tartozott volna, nem kellett volna belefolynod, saját magadat hoztad egy eléggé idétlen helyzetbe. :/ Ha pedig tényleg nagyon idegesített ez a dolog, elsősorban a főnököddel kellett volna megbeszélned. Másrészt pedig nem kell adni a főnök véleményére, ha nem szakmabeli tanácsokat közöl. Nem kell mindenkinek megfelelni, nem mindenki szimpatikus mindenkinek, ez így van és el kell fogadni. A főnök is eléggé porfátlan, hogy ezt a véleményét nem a barátnődnek, hanem a kollégáinak mondta, de hát most na... Mindenki hibázik, senki nem tökéletes.
Szerintem ezen már sok mindent nem tudsz változtatni. Majd lesz, ami lesz. Nem hinném, hogy egy kisebb összetűzés miatt nem vennének vissza, ha pedig mégsem, akkor ne a barátnődet hibáztasd, te is hibás vagy benne. Ezzel most nem sértegetni akarlak, csak gondolom, érett, komoly felnőtt vagy, légy tisztába azzal, hogy ez most a te sarad is egyben! És persze közben sajnállak is, nem lennék a helyedben, drukkolok!
Bár azért ha jobban belegondolsz... Jó lenne visszamenni egy olyan helyre dolgozni, ahol a főnököddel állandó konfliktusban lennél? :S Még ha mondjuk jól fizető állás is, szerintem érdemesebb lenne elmenni máshova. Persze ez csak az én véleményem és biztosan vannak, akik ezt máshogy látják és hátha mások tudnak valami használhatóbb tanácsot adni, én próbáltam segíteni. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!