A barátság vagy a párkapcsolat az erősebb kötődés?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem a párkapcsolat, de most úgy tűnik a fiúknál a barátság kb. erősebb, mint a párkapcsolat, mert lehet, hogy a párkapcsolat nekik csak kb. "arra" kell. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mennyire vannak olyan fiúk is, akinek a párkapcsolat fontosabb, mint a barátai.2013. nov. 21. 00:30
11/13 Költőnő? válasza:
naná h ez kényelmes állapot... itt nem az a kérdés sztem h melyik a fontosabb, hanem h miért nem mertek egy kapcsolatba (aminek vannak hátulütői, érzelmileg kiszolgáltatottabb, több az elvárás stb)
A barátság extrákkal azért "jó" mert megkapod egy kapcsolat kényelmesebb, nyugisabb oldalát, viszont zéró felelősséget nem kell vállalni. Nem tartom egészségesnek, de van, amikor ez is elég. Viszont az is tény, h vkiben ki fog alakulni vmi komolyabb kötődés és sztem akkor elkerülhetetlen a konfliktus.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy kialakult valakiben a komolyabb kötődés: bennem. De mind1, mert azóta kiderült, nem ér rá semmire kb., úgyhogy már nem is beszélünk. Sajnálom tényleg, hogy így alakult, de én ezek után már nem írok neki többet, mert minél jobban ragaszkodtam, ő annál inkább megijedt az elköteleződéstől. Majd ha esetleg ő akar, akkor ír, de szerintem ő sem fog már. :(
2013. dec. 3. 00:26
13/13 Költőnő? válasza:
nem. Ha ez kellene neki, már kapcsolatban lennétek. Az ilyet hagyni kell menni, mert nagyon jól látod: minél inkább akarod, annál kevésbé akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!