Éreztétek már ti is azt az érzés, vagy tudatot, hogy a barátod/aid semmibe vesznek?
Mert bennem most tudatosult, hogy szinte senkim sincs. Vagyis igazi barátom nincs.
A suliban az osztályban mindenkivel jóba vagyok, és eddig a pontig azt hittem, vannak barátaim, legjobbak, akikre rábízhatom minden érzésem. De régebben sose voltak rendes barátaim, mindenki csak kihasznált, és végre azt hittem ráleltem a "2. családomra" de akit a legjobb barátnőimnek tartottam... nem figyelnek rám, amikor beszélek hozzájuk, csomószor meghívtam őket, csak úgy beszélgetni, ottalvós estére stb. De eddig csak egyszer sikerült. Más meg meg se hív, egyszer hívott meg valaki, de nem jött össze neki, így nem tudtam menni. És másnál nem voltam.
És mindig mondják a suliba, hogy "jaj dejó volt veled", meg "milyen jókat játszottunk a nyáron" stb. de engem sosem hívtak.
És most meg belegondolni, hogy szilveszterre sem fognak, és ismét a családommal töltöm... szinte összeroppant.
ÉS gyakorlatilag az egyetlen aki meghallgatja az érzéseimet, az te vagy, aki most éppen olvassa ezt.
Nem arról van szó, hogy nem tudom elmondani, csak egyszerűen nem hallgatnak meg.
És ebből már rohadtul elegem van! Mindenből.
16/L
:) én szívesen meghallgatom:)
Szeretek ilyet csinálni, mások történetét hallgatni, és segíteni, ha tudok:)
Igen. :( Mielott elkoltoztem minden baratom mondta hogy jajj de fogok hianyozni meg majd sokat uzengetunk, erre tartott vagy ket hetig amig erdeklodtek. A tobbseg egyaltalan nem is irt. Pedig nem untattam oket, engem is erdekelt mi van veluk, kerdezgettem, de egyre tobb ido telt el mire valaszt kaptam mig vegul nem is valaszoltak, es feladtam.
Aztan volt hogy hazalatogattam es egyik baratnomhoz mentem volna at, o kitalalta hogy athivja a tobbi baratnojet akik nekem a haverjaim voltak. Az elso par percben elvoltunk, utana mar csak ok beszelgettek meg mutogattak egymasnak fenykepeket, eszre sem vettek engem. :(
Szerintem nagyon sokan vagyunk ugyanezzel a problémával. Miért nem próbálsz meg olyanokkal kapcsolatot létesíteni, akik hasonlóképpen éreznek? Ebből akár egy valódi baráti kör is kialakulhatna. (Igaz, hogy a netes ismerkedés nagyon veszélyes, de úgy gondolom, ha valakivel levelezni kezdesz, azért kitűnik, ha gyanús az illető. Csak ha még nem találkoztatok, vagy nem webkameráztatok - a képek bizonytalanok, bárkiék lehetnek - addig ne adj meg magadról személyesebb infokat.) Szóval hajrá. :-)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!