Mit szólnátok, ha erre kérne valaki titeket?
Figyelt kérdés
Hogy ide erre az oldalra többet kérdést ne tegyetek fel. Ha feltesztek, átolvassa, és rákérdez, hogy ti voltatok-e, ha talál hozzá hasonló kérdést, ami jellemző rátok.2013. nov. 19. 21:17
1/8 anonim válasza:
azt hogy ez az oldal ezért van hogy kérdezzünk... senkinek sem kötelessége elolvasni a kérdéseket.. pláne válaszolni rájuk... ha meg elolvassa meg még válaszol is rá akkor meg mit nyavalyog?:))ha te voltál ez előző kérdező megmondanám h igen én... de nem kaptam érdemben választ... ha nem meg azt hogy nem te... ha nem hiszi járjon után :)
2/8 anonim válasza:
Az igazat mondanám és tovább irnék erre az oldalra.
3/8 anonim válasza:
Szerintem attól függ,ki mondja ezt.Egy válaszoló,esetleg egy haver/családtag..?
5/8 anonim válasza:
Azt hiszem utánna már többet nem írna nekem úgy széjjeloltanám...
6/8 anonim válasza:
Miért kérte és ki? A barátod/barátnőd? Féltékenységből? Túl sok időt töltesz itt?
Így nehéz válaszolni, hogy nem tudjuk az okát.
7/8 anonim válasza:
Érdekelne, hogy miért akar beleszólni olyan dolgokba, amikhez semmi köze?
8/8 anonim válasza:
Vannak, amikor valóban ugyanazt a kérdést teszik fel, egymás utáni napokon. Tegnap és ma is volt ilyen, minimum 1.
Amúgy annyi kérdést írsz, amennyit akarsz. Csak a moderátorok szólhatnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!