Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Már beszéltem...

Mit tegyek? Már beszéltem vele, süket fülekre találtam. FONTOS!

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm nagyon megváltozott mióta jár egy fiúval. Nagyjából 2 hete vannak együtt, de mióta találkozgat vele, azóta teljesen más.. Lemondja a találkozókat velem, hazudozik, hogy így-úgy nem engedik sehova, de közbe a fiúval van, és ha néha mégis rám ér, 1-1,5 órát van velem, de közbe mintha a falnak beszélnék néha... Mikor padlón volt az előző barátja miatt, akkor én vele voltam, felhívtam ha épp azt kellett, mindig ott voltam neki. Ő meg... Vannak pillanatok mikor madarat lehetne vele fogatni és olyan mint "régen", de aztán minden vissza.. Már beszéltem vele, azt mondta hogy kevesebbet fogunk találkozni, mert tanulnia kell, de azért tegnap meg ma is a csávóval volt. Mikor kivan akkor egyből jajj BFF szeretlek imádlak, de mikor nekem lett volna rá szükségem mert 2,5 év után szakítottam, alig volt velem. Alig ír, alig beszélünk, fél szavas válaszokat ad.

Szerintetek mit tegyek?

18L

2013. nov. 19. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel most szerelmes, nincsen rád ideje, úgyhogy ne zaklasd , mert már mással van elfoglalva. Az eddigi barátságotoknak már lőttek.
2013. nov. 19. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat tudsz tenni. Szerintem most hagyd ezt a barátságot, mert neki nem ugyanazt jelenti a barátság mint neked. Most örül, boldog és hanyagol tèged. Barát az ilyen?
2013. nov. 19. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Fogd fel pozitivabban a dolgot. Tekints erre ugy, hogy vegre most nem kell vele idoznod, van idod uj embereket ismerni, vagy jobban megismerni masokat (olyanokat, akik haverok de nem baratok, lehet hogy meglepodsz milyen jo fejek masok). Keress uj elfoglaltsagot, kezdj valami sportba, vagy suli utani foglalkozas. Barmi, ami eltereli a gondolataidat a barinodrol.

Vele most nem tudsz sok mindent kezdeni, mert szerelmes. Ilyenkor nem "epeszu" az ember ;)

2013. nov. 20. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Erdekes en amig egyutt voltam a baratommal, mindig volt ra idom. Hat na mindegy... majd rajon mikor en mar meg se hallgatom es nem leszek neki:)
2013. nov. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!