Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha nem vagyok...

Mit tegyek ha nem vagyok olyan, mint a tobbiek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es. Sok baratom lett akikkel eleinte jol megvoltunk, de valahogy ez most egyre rosszabb. Ok buliznak, isznak, pasiznak, cigiznek stb. De en nem ilyen vagyok es emiatt mindig hatterbe erzem magam. A fiuknak se kellek, mert nincs nagy mellem es latjak rajtam, hogy nem tudnanak agyba vinni. Viszont az osztaly kikozositetebb reszevel se ereznem jol magam, mert ugy erzem, hogy azeert megse oda tartozom. Meg a masik, hogy minden hulyesegtol rossz kedve lesz pl. A barataim sokszor sertegetik egymast, de csak viccesen. Viszont ha ram mondanak valamit viccesen akar napokig rosszul erzem magam miatta. Mit tegyek?
2013. nov. 19. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira a szívedre venni. Már nem tart sokáig.
2013. nov. 19. 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolod kesobb ez valtozni fog?
2013. nov. 19. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeket nevezed te barátoknak?
2013. nov. 19. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazabol barmi van ok ott vannak meg segitenek. Csak masok mint en... Meg hivnak mindenfele csak en nem iszok, nem cigizek, nem maszok a pasikra es igy rossz
2013. nov. 19. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:

egy az egybe, mintha az exemet hallgatnám :D

ő dettó ilyen volt

ő sem találta a helyét a lányok között sohasem

ahhoz túl talpraesett és szép volt, hogy a kiközösítettek között legyen, viszont nem volt egy plázacica sem

ő is inkább a "szépcsajokkal" lógott, csak annyi, hogy ő nem járt velük buliba

2013. nov. 19. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek ezen kívül barátaid, úgy gázabb, de egyébként miután vége a sulinak, fél év múlva már annyira jelentéktelen lesz, hogy mi volt az iskolában. Ha úgysem voltál velük jóban, valszeg sose találkozol velük többet. Ha meg mondanak valamit, ami nem tetszik, akkor küldd el őket a pic$ába.
2013. nov. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!