Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak vele? Már azon...

Mit csináljak vele? Már azon vagyok, hogy behúzok neki egyet, hátha észhez tér!

Figyelt kérdés

A legjobb barátom, teljesen meghibbant. A volt nője csúnyán lehúzta, ráadásul kétszer megcsalta egy közös ismerősünkel. Barátom dobta a libát, aminek örülök, nem lett volna jó, ha a ribinek sikerül visszasírnia magát, de ami barátommal történik, az már nem igazán tetszik. Ugyanis gyökeres változáson ment keresztül: masszívan piál, olykor még füvezik is, és minden nap más nővel bújik ágyba. Na már most, a csajozást megértem 2 évig volt lekötve egy semmirekellő nő mellett, kell a felüdülés, de a vedelés meg a drog? Volt, hogy részegen ment be dolgozni, de ez még a jobbik eset, mert volt, hogy egy buliból a mentő vitte el, mert majdnem megölte a Gina! (Kipróbáltatta vele valami gyökér, csak túlzásba esett az adagot illetően.) Ez megy már 3 hete. Próbáltam hatni rá, beszéltem vele, ordítoztam, sőt (!!) elcsaltam magunkhoz hogy megyünk szórakozni, de egy csellel bezártam a fürdőszobába. És mit értem el vele? Semmit! Még neki áll feljebb, hogy milyen jogon szólok bele az életébe, meg hogy hagyjam őt békén, mert az ő élete és ott rontja el ahol akarja! Azt is próbáltam már, hogy pár napig nem foglalkozom vele, de akkor jött a telefon, hogy kórházban van ( a Ginás buli miatt), én meg rohantam eszemet vesztve, és még nekem volt bűntudatom, hogy ha figyelek rá, ez nem történik meg, hiszen meg is halhatott volna! Ott a kórházban úgy tűnt, észhez tért, de amint kiengedték, folytatta aleamortizálódást. Már azon vagyok, szájbavágom, hogy észhez térjen! Nem igaz, hogy nem fogja fem, hogy csak jót akarok neki, és ha így folytatja, teljesen kicsinálja magát!

Bocsánat, ha hosszú lett, de tehetetlennek érzem magam. Bármilyen tanácsot szivesen fogadok!

Én 28F, barátom 26F.

2013. nov. 18. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem lehet hogy ez már nem is barátság, hanem szerelem?

Rohansz eszedet vesztve, bezárod a fürdőszobádba, meg ilyenek, mindezt azért mert be volt rúgva? Mi van veled, mi vagy te valami lány?

Inkább menj el vele sörözni aztán vigyázz rá.

2013. nov. 18. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Húz be neki. Később talán megköszöni. Még nem késő, hogy helyre rázd.Legyél szigorú. Egy nő miatt ne tegye tönkre az életét.
2013. nov. 18. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:

1: ha te gyerekkori barátod aki szinte az öcséd viselkedne így, te is kiakadnál. Az első pár berúgásnál még nem szóltam, de gondolon a napi szinten literszámnyi pia nem tesz jót senkinek.

Általában el szoktam kísérni, de sokszor eltűnik, és már csak beb@sszva kerül elő, vagy úgy se, ha már lelécelt valami csajjal.

2: köszi. Lehet az lesz.

2013. nov. 18. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy kb. milyen hatást vártál attól, hogy bezártad a fürdőbe? És szerinted mi lesz a reakciója, ha megütőd? De komolyan kérdezem.

Am mindentől függetlenül én is végig azt hittem, hogy egy lány írja mindezt. Nagyot néztem a végén, hogy mindketten fiúk vagytok.

2013. nov. 18. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen élethelyzetekben van az, hogy egy sza.ás miatt kisiklik az ember élete. Ha van mellette valaki aki gatyába tudja rázni, akkor visszatérhet a józan eszéhez. Nem mindegy, hogy ilyenkor ki áll mellettünk. Alapból nincs beleszólásunk mások életébe és magán ügyeibe,de a barát azért is az, hogy a nehézségekben ne veszítse el önmagát az ember.

2-es voltam. És nő vagyok.

2013. nov. 18. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Oké, bevállalom a lány szerepét, ha ezzel észhez tér ez az idióta gyerek.(Amúgy nem vagyok meleg xD De a barátomon kívül nem sok ember van aki családtagnak tekintek, vele már gimi óta haverok vagyunk, mondom, olyan mint ha az öcsém lenne, és ő is segített már rajtam, nem hagyhatom cserben!)

A hölgy válaszoló leírta a lényeget. Köszönöm!

2013. nov. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!