Nagyon féltem a barátnőmet, mit tegyek?
A barátnőm késsel szokta vagdosni magát. A kézfején és a csuklóján piros vonalak vannak, nem nagyok, de akkor is. És nem tud rá válaszolni, hogy miért.:( Én eddig csak körzővel csináltam, de meg is bántam, hülyeség volt...
Mit tehetnék a barátnőmért? Nem normális ez a viselkedés. 13 éves.
Elöbb-utóbb rászokik, és az nem túl jó buli (mondom ezt úgy, hogy átestem ezen).
Próbálj meg neki segíteni, ha nem olyan vészes az eset, meg az elejében, még csak beszélgess vele, de ha már több ideje csinálja, akkor keressetek meg egy pszichológust, vagy szólj a szüleinek- ne várd meg, még nagy bajt csinál.
13/L
én benne vagyok ebben a dologban már 2 hónapja. Ha egyszer elkezdi nagyon nehéz leszokni róla szinte függőséget okoz.
Támogasd mindenbe és próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot mert ha így halad olyan lesz mint én. Nem fog tudni leállni . Ha mélyeket vág akkor nagy rá az esély hogy örökre ott fog maradni. és akkor mi lesz vele ha dolgoznia kell?
Meg fogja bánni a dolgot de nem fog tudni leállni.
Ha nagyon mélyet vág és továbbra se hagya abba kérd meg hogy mennyen el pszihologushoz ez gondolom van a sulitokba is .
Vagy végső soron szólj a szüleinek ,bár nem fog neki örülni de ők majd tudják mit tegyenek
HA bármi van akkor írj privit
Rajtam sem látszott, pedig 4 évig vágtam magam. Az utolsó két hónapban csak, de akkor meg már olyanokat csináltam, hogy 2 napig nem aludtam, nem ettem csak 2 szelet kenyeret meg kávét ittam, utána meg teletömtem magam nyugtatóval és fél napig aludtam. Mikor már remegtem és sírtam, akkor állítottak le.
Ne várd meg, míg vele is ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!