Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kényes kérdés, hogyan jöhetnék...

Kényes kérdés, hogyan jöhetnék ki jól a helyzetből?

Figyelt kérdés

Szülői nyomásra muszáj volt elmennem szalagavató táncórákra, pedig én egyáltalán nem akartam. Csak egy lány maradt akinek nincs párja, de én nem akarok vele táncolni, pedig muszáj lesz vele mert nincs más.

De azt nem tudom, hogy hogyan adjam elő, hogy jól jöljek ki ebből az egészből..

2013. nov. 11. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

jah!

-sajnálom,VELE nem táncolok,mert csúnya és büdös!

ennyi.

ne legyél már szégyenlős.

2013. nov. 11. 21:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja, szólás szabadság van, csak szólás utáni szabadság már nincs.
2013. nov. 11. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Ott kezdődött minden, hogy nem akartál, de még is megtörtél és engedtél a szülői noymásnak... Ennél szarabb helyzetben aligha lehetnél, egyszerűen mond meg, hogy kajak befejezted ezt a szart...
2013. nov. 11. 22:13
 14/16 anonim válasza:
Ha szalagavatóra készülsz gyanítom 18 éves körül vagy... Legyél már olyan tökös, hogy megmondod a szüleidnek NEM táncolsz. A lányt ne bántsd meg, a saját frusztrációd ne rajta vezesd le.
2013. nov. 11. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:

elég szánalmas vagy, hogy 18 évesen nincs annyi vér a pucádban, hogy normálisan kiállj magadért, helyette is picsogsz... :)

ne a lányd bántsd, hanem ezt beszéld meg a szüleiddel, legalább szerezz a lánynak egy másik táncpartnert, vagy legalább mondd el neki, hogy nem szeretnél táncolni, és keressen valaki mást, persze normális hangnemben...

2013. nov. 11. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Én pl nem is mentem el szalagot avatni (milyen hülye megfogalmazás amúgy is ) erre nem kötelezhet senki. Tanulni jár az ember az iskolába nem táncikálni. Csak idejében mond le mert szegény csaj hoppon marad.
2013. nov. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!