Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van gimiből egy megmaradt barátnőm, akivel tartjuk a kapcsolatot. Néha-néha szóba kerül a régi, középiskolai közeg, de általában nem túl pozitív körítésben, hisz mi eléggé a perifériára sodródott személyek voltunk.

Ennek ellenére, azon kerekedik a szemem, hogy facebook-on, ő fölköszönti az összes olyan embert, akit - állítólag - ő is megvetett. Sőt, néha csak azért írt nekem, hogy nézzem meg az xy képeit így évek távlatából, elhízott, ronda stb.. Erre pár hét utána, megy neki a "Boldog születésnapot!". Én meg nézek, hogy mi van?! Én a gimnáziumi évek után, pont hogy udvariasságból visszaigazoltam osztálytársaknak, de az aktívabbakat le is tiltottam az üzenőfalról, mert annyira nem érdekelnek. Nekem ez egy lezárt dolog. Őt meg annyira érdeklik a többiek, hogy fikázza őket, erre szembe meg nyal nekik? De minek? Ha még mindig össze lennénk zárva és tizenöt évesek lennénk, meg is érteném a kétszínűséget, de így, huszonévesen tényleg nem tudom mi motiválja, egyáltalán miért foglalkozik velük? Mit gondoltok?

2013. nov. 9. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán irigyelte őket, vagy hozzájuk akart tartozni...De ez azért elég szánalmas. Ha valakivel baja van, akkor mondja a szemébe, ne nyaljon a képébe a háta mögött meg pocskondiázza őket.. Ez szerintem nagyon fura...
2013. nov. 9. 12:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Na ez az! De nekem az a legfurább az egészben, hogy ez az egész dolog (szerintem) már elévült! 25 évesek vagyunk, azóta voltak más osztálytársaink, munkahelyünk..

Azt még megértem, hogy ha már innen ismerjük egymást, néha előkerül, hogy az akárki mekkora szemét volt, de hogy még köszöntgessem is azt, akit régen utáltam, jelenleg meg közömbös. Ez mi lehet? Ennyire a múltban él?

2013. nov. 9. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!