Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akar valaki a barátom/barátnőm...

Akar valaki a barátom/barátnőm lenni?

Figyelt kérdés

Már nincsen jó barátom. Volt két nagyon jó barátnőm de rájöttem hogy az egyik nem annyira igaz barátnő mint hittem. A másik pedig elkerülz egy másik suliba messze és nem sűrűn beszélünk. Keresek egy igaz jó baràtot.

13/L

2013. nov. 3. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
De miért a neten keresed? Szerinted a neten mennyire találsz őszinte barátot? Tételezzük fel, hogy én azt mondom, hogy leszek a barátod. Mennyire lehet ez őszinte? 31 vagyok. És ha azt hazudom, hogy 13/F vagyok, és a neten beszélgetünk, akkor van őszinte barátod? Menj ki az utcára, és találkozz igazi emberekkel.
2013. nov. 3. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
én tényleg 12 éves lány vagyok, de egyetértek az előttem szólóval...Én soha nem szoktam hazudni, de van aki igen.HA akarsz velem beszélgetni írj privit, szívesen lennék a barátnőd!:)
2013. nov. 3. 10:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudod én reménykedek benne hogy van itt pár jó ember
2013. nov. 3. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
túl fiatal vagy
2013. nov. 3. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. nov. 3. 15:28
 6/6 JohnTitor ***** válasza:
Igaza van az elsőnek.
2013. nov. 3. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!