Miért ilyen a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
Az a baj a barátnőmmel, hogy nagyon makacs esha ellent mondok megsértődik. Pl ha én nem akarok inni akkor addig erősködik mig a végén iszok vele nehogy megsértődjön. De ha én mondom neki hogy menjünk el valahová, ő sokszor mondja hogy most nincs kedve de ha ő hív akkor egyértelműnek veszi hogy vele megyek. Hogyan változtassak ezen, hogy ne bántsam meg? Már több mint 10 éve ő a legjobb barátnőm.2013. nov. 2. 20:35
1/2 anonim válasza:
Amit leírtál elmondod neki! Szépen disztingváltan! És megkéred, hogy változzon meg, mert 1 picit csípi a szemed ez a fajta viselkedés! :) Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Mi 4-en voltunk így barátnők, és az egyik csaj is ilyen volt... Aztán elment másik iskolába, mi meg kiutáltuk, mert ő is MINDENEN megsértődött... Próbálj neki ellent mondani... ne hagyd, hogy csesztesen... tudom így megbántod, de az ilyen beállítottságú enbereket, nem lehet normálisan viselkedésre bírni... egy ideig játssza majd a megsértődöttet, de te addig barátkozz másokkal, és ne mutasd ki semmiképp, hogy "hiányzik" a társasága... majd csak kibékültök... Tudom kegyetlen módszer, de az a baj, hogy én nagyon könnyen befolyásolható vagyok, és így szívtam meg... oviban is velem volt már, így kb 10 évet csesztetett, és örülök, hogy megszabadultam tőle... tudom gonoszan hangzik, de nem tudod miket művelt... én meg napokig sírtam... mindegy remélem kicsit tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!