Megbántanám ezzel a legjobb barátnőmet?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályunkban mindkettőnknek tetszik. A barátnőm rendesen szerelmes belé, nekem csak tetszik. A barátnőmnek van egy pasija, (De nem mutatja meg, amit meg is értek, mert nem az én dolgom, de valami sántít...) úgyhogy nem bántanám meg azzal, ha ezzel a fiúval összejönnék. Ti mit tennétek?2013. okt. 30. 13:20
1/4 TheHope válasza:
Összejönnék a sráccal. Ha a barátnőd ezzel megbántanád,akkor Ő önző és nagy ívben tesz rá Neked jó-e vagy sem,csak magára gondol. Akkor pedig nem is igazán a barátnőd. Ez egy tökéletes helyzet arra,hogy boldog légy és ugyanakkor kiderüljön mennyire is igaz barátnő az a bizonyos barátnő...
2/4 anonim válasza:
Van baratja, es kozben szerelmes ebbe a fiuba? Akkor mi itt a gond? Szerintem ne oglalkozz ezzel a lannyal, egy kisse erdekesen gondolkodik...
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy még szerelmes-e belé, de látom, hogy szünetekben őt vizslatja, meg ő az (vagy volt) első szerelme, azt elég nehéz elfelejteni. Azt sem tudom, hogy a barátjával azért jár, mert szerelmes belé, vagy csak el akarja felejteni ezt a fiút.
2013. okt. 30. 13:48
4/4 anonim válasza:
Álprobléma. Fiatal vagy, elmondom neked, miről szól a szerelem. Kell nekem, megszerzem, ha másnak kell, megtartom. Nincs isten, nincs ember, nincs barátnő, csak ő van, meg én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!