Mit tegyek? A legjobb barataimnak uj legjobb haverjaik vannak?
Mind a ketto legjobb baratnom talalt maganak nagy barati kort, tele fiukkal, lanyokkal. Engem mar joforman csak lelki szemetesladanak hasznalnak, bulizni mar nem jarunk. Ott vannak arra az uj pajtik. Az o kapcsolatuk persze nen olyab legjobb baratno, de egyutt jarnak szorakozni, es egyutt toltik el a szabadidejuk nagy reszet.
Nekem ilynem nincs, total benanak erzem magam. Ha elveszitem oket, senkim sem lesz. :(
Mit tegyek?
Tudod, az életben rengeteg ember jön és megy... Egy ideig együtt vagyunk azután pedig újabb emberekkel ismerkedünk meg, de az igaz barátok mindig melletted lesznek. :)
Az emberek változnak... Szerintem próbálj meg te is új emberekkel ismerkedni és hidd el, te is találsz majd új barátokat! :) Olyanokat, akik nem csak addig foglalkoznak veled, ha valamit akarnak, olyanokat, akik szeretnék és melletted állnak.
Nekem volt 2 barátnőm. 3 éves szoros kötődés után találkoztam egy olyan emberrel, aki megmutatta nekem, miről is szól ez a dolog... És rá kellett jönnöm, hogy engem is csak kihasználtak elég sokszor. Így hát vele többet voltam és bár az elején a 2 "barátnőmet" bántotta a dolog, elmondtam nekik, hogy mi miért, hogy ez nem egyik pillanatról a másikra alakult ki és mindenki elvan most magának... Ők is új emberekkel barátkoznak, én pedig találtam egy olyan embert, akire mindig számíthatok. Persze még mindig barátok vagyunk, de már a kapcsolatunk közel sem olyan közvetlen, mint amilyen eddig volt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem baj, ha új barátokat keresel/keresnek.
Minden esetre beszéld meg velük ezt a dolgot, mondd el nekik a véleményedet és ha nem veszik a lapot, keress új barátokat, ismerkedj!
Remélem, valamennyit segítettem, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!