Ki hogy birkózott meg azzal, ha tönkrement egy nagyon fontos barátsága?
Nekem egy 24 éves barátságom ment tönkre, a mai napig nem tudom, hogy miért. Úgy érzem én mindent megtettem, de a totális közöny volt a válasz. Azt hiszem meg is gyűlöltem azóta. :(( Fogalmam sincs, hogy mi változott.
Nehezen barátkozom, de úgy voltam vele, hogy inkább ne legyen egyetlen barátom sem, de nem alázom magam tovább azzal, hogy futok utána, ha nem kér a barátságomból. Fájdalmas ez, és az okát sem tudom.
5-ös vagyok.
Így visszagondolva már én is látom, hogy sokkal többet tettem bele.
Nekem is kifejtheted a történteket ha van kedved.
Nekem is elmesélheted.
Mostanában egyre többször jut eszembe ez a régi barátság, elég hülye módon szakadt meg. De azt hiszem, már nem akarnám feléleszteni. Nagyon különböző irányokba változtunk, már nem is tudtuk volna egymást erősíteni. Én is úgy vagyok vele, hogy az utolsó évben sokkal több erőfeszítést tettem meg, mint ő. Nagyon remélem, hogy nem hagyta el magát emiatt, hogy vannak barátai, akik támogatják.
én ha nekem ő fontos, akkor továbbra is nyitva hagynám az ajtót és időnként küldenék felé valami kis szondát, hátha olyan fázisba kerül az élete, ahol újra felvehetjük a szálat.
sok ember amúgy nem azért nem tesz valamit visszafelé, mert hogy ne lenne neki jó dolog ez a kapcsolat, csak valahogy nem érti, hogy ezért tenni kéne, hogy ápolni kellene. és csak akkor kap észbe, amikor ez a szál már elhalt. és mivel nincs gyakorlata abban, hogy mit kell ilyenkor csinálni inkább úgy is hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!