Mennyi őszinteséget bír ki egy barátság?
Figyelt kérdés
Többektől hallottam, hogy van egy határ, amit nem tanácsos átlépni,ha meg akarom tartani a barátságát az illetőnek. Ti mennyire vagytok őszinték a barátotokkal?2013. nov. 1. 16:16
1/3 anonim válasza:
Én a legjobb barátommal teljesen őszinte vagyok. A többi barátommal azért nem vagyok annyira őszinte, de nincs sok dolog, amit ne mondanék el nekik, vagy ha nem értek velük egyet, akkor csak visszafogottabban fejezném ki magam.
2/3 anonim válasza:
Az igazi barátság pont az, ahol két ember maximálisan őszinte egymással.
3/3 anonim válasza:
A legjobb barátommal/barátnőmmel maximális őszinteség. Hiszen azért legjobbak, mert mindent elmondhatok nekik, és ők is nekem. A többiekkel már nem ez a helyzet, oké, a barátaim de azért ott tényleg van egy határ, de azt mindenkinek magának kell tudnia, hogy hol. Mivel nyilván van oka, hogy miért nem ők a legjobb barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!