Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi őszinteséget bír ki...

Mennyi őszinteséget bír ki egy barátság?

Figyelt kérdés
Többektől hallottam, hogy van egy határ, amit nem tanácsos átlépni,ha meg akarom tartani a barátságát az illetőnek. Ti mennyire vagytok őszinték a barátotokkal?

2013. nov. 1. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a legjobb barátommal teljesen őszinte vagyok. A többi barátommal azért nem vagyok annyira őszinte, de nincs sok dolog, amit ne mondanék el nekik, vagy ha nem értek velük egyet, akkor csak visszafogottabban fejezném ki magam.
2013. nov. 1. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az igazi barátság pont az, ahol két ember maximálisan őszinte egymással.
2013. nov. 1. 17:19
 3/3 anonim válasza:
A legjobb barátommal/barátnőmmel maximális őszinteség. Hiszen azért legjobbak, mert mindent elmondhatok nekik, és ők is nekem. A többiekkel már nem ez a helyzet, oké, a barátaim de azért ott tényleg van egy határ, de azt mindenkinek magának kell tudnia, hogy hol. Mivel nyilván van oka, hogy miért nem ők a legjobb barátaid.
2013. nov. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!