A szüleim utálják a legjobb barátnőmet. Mit csináljak?
Van egy barátnőm, akit neten ismertem meg, és augusztusban eléggé összevesztünk. Ki is békültünk, de a veszekedésről beszéltem anyukámnak, aki azóta nem kedveli ezt a barátnőmet. Vannak rajta kívül más közeli barátaim, akikkel szintén összekapunk néha, de azokról nem beszélek anyunak, aki ezért őket jobban kedveli. Most egy anyának nem meg kéne becsülni, hogy megosztottam vele a gondomat?
Mindig mondják, hogy ők is voltak fiatalok. Akkor miért nem értik meg, hogy ilyen idős korban veszekszünk néha a barátokkal?
Apukám meg....hát ő mindenben anyának ad igazat. Szóval vele sem megyek sokra.
Mázlista vagy. :)
A baj az, hogy barátnőm most meghívott magához ottaludni, meg ilyenek, és nem akarnak elengedni. Mindig van valami kifogásuk.
Tanultam a hibámból, többet nem mondom el neki. Eddig nem értékelte, hogy megbeszéltem vele a dolgaim, akkor most így járt. :D
Ment a zöld kezecske mindkettőtöknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!