Ha egy 14 éves lány jár egy fiúval az még nagyon korai?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 19:40
1/5 zs.fanni válasza:
Nem.Mostanában sokkal hamarabb felnőnek az emberek mint régen.
2/5 anonim válasza:
"Mostanában sokkal hamarabb felnőnek az emberek mint régen."
Dehogy... Csak azt hiszik. Nagy különbség.
3/5 anonim válasza:
Nem korai,de az sem mindegy,hogy a fiú hány éves.
4/5 anonim válasza:
Régen sem vártam 20-30 éves korukig az emberek a szexel és a házassággal.
Attól függ, mit takar a járás.
találkozások, randi, csók, ez szerintem oké ebben a korban. Egymáshoz feljárni és d.gni még korai.
5/5 anonim válasza:
Egyik válaszoló írta, hogy attól függ hány éves a fiú... Nos igen, ez is sokat jelent. Viszont én akkor sem tartom helyesnek. Nem azt mondom, hogy minden lány szüzen menjen férjhez, de a 14 korai. Akkor még gyerek vagy és nem tudod igazán, hogy mit is szeretnél, nem is beszélve a felelőtlenségről... Nagyon sok lány 15-16 évesen már átesett egy abortuszon és bizony előfordul, hogy többé már nem lehet gyereke. Egy gyerekkori tévedés teljesen tönkre tudja vágni az ember jövőjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!