Szerintetek én vagyok irigy?
Ha megint kérnek valamit mondd meg nekik, hogy nem és kész. És aztán jön a könyörgés (tapasztalatból tudom):légyszíves adjál már, ígérem ez lesz az utolsó alkalom... Mondd meg nekik, hogy nem adsz, hiszen ők se adtak neked sose semmit.
aztán lehet, hogy összevesznek veled (nekem majdnem leharapták a fejem, mert mit képzelek én magamról, hogy ő éhes, és én nem adom oda neki a kajámat, holott én is éhes vagyok.) Velem így történt. Aztán kibékültünk, és most már egy kicsit sem használnak ki és ők is adnak az övékből, de mi a veszekedés előtt is jól kijöttünk egymással, és most ezt is megtanulták. Az más kérdés,hogy a te ,,barátnőid" amúgy is kíváncsiak-e rád, vagy csak kihasználnak. Tanulj meg nemet mondani, és még egy rendes barátság is lehet belőle. Egyébként nagyon önzetlen vagy, hogy eddig bírtad ezt, de most már állj a sarkadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!