Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek én vagyok irigy?

Szerintetek én vagyok irigy?

Figyelt kérdés
Amikor megyünk valahova a barátnőimmel akkor ők sose vesznek maguknak semmit. Pl. múltkor elmentünk jégkásázni mondtam nekik, hogy vegyenek maguknak ők is, de hát ők nem vettek. Az enyémből ittak, pedig volt náluk pénz és a jégkása nem egy vagyon. Mikor moziba mentünk akkor az egyik barátnőm csak a mozijegyre hozott pénzt és azt mondta, hogy adjak neki 500 Ft-ot mert éhes... Egyszer mikor sétáltunk megkérdezte, hogy nem-e akarok inni venni, de akartam, mert tök meleg volt. Bementünk a boltba, megvettem az üdítőt és utána megkérdezte, hogy én kérek-e belőle... Megkínált abból ami az enyém. Máskor meg rámírt, hogy mit főzött anyukám, vigyek neki belőle másnap suliba... Meg elhatározta, hogy ő most spórolni fog, ezért nem vesz kaját, de amit én viszek annak mindig kéri a felét. A másik barátnőm meg átjön, kivasalja a haját, kisminkeli magát, beparfümözi magát, közben megnézni a facebook-ját aztán ha végezett akkor hát neki menni kell, aztán elmegy. Volt olyan is, hogy szó nélkül felbontották a kajámat, meg ha találkozunk suli után rögtön az az első kérdésük, hogy van-e kajám vagy innivalóm. Meg mi az, hogy csak víz van nálam inni? Nagyon unom már ezt az egészet. Szerintetek én vagyok az irigy?

2013. okt. 24. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem a barátnőid. Sajnálom, hogy tőlem kellett megtudnod...
2013. okt. 24. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szép "barátnőid" vannak
2013. okt. 24. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem barátnők az tény, de nem értem hogy jön ide az irigység.
2013. okt. 24. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezeket olyan cifrán elpaterolnám a büdös *icsába, hogy csak úgy füstölögne a valaguk. Az ilyenek nem barátnők. Ezek? Ezek valami élősködő hulladékok.
2013. okt. 24. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze az irigységhez.Ők nem barátnőid.Ne hagyd magad kihasználni.Ha ilyen adakozó vagy barátkozz olyanokkal akik viszonozzák a maguk módján amit te adsz, legyen az bármi.Az adok-kapok kör minden egészséges kapcsolat forgatókereke.
2013. okt. 24. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha megint kérnek valamit mondd meg nekik, hogy nem és kész. És aztán jön a könyörgés (tapasztalatból tudom):légyszíves adjál már, ígérem ez lesz az utolsó alkalom... Mondd meg nekik, hogy nem adsz, hiszen ők se adtak neked sose semmit.

aztán lehet, hogy összevesznek veled (nekem majdnem leharapták a fejem, mert mit képzelek én magamról, hogy ő éhes, és én nem adom oda neki a kajámat, holott én is éhes vagyok.) Velem így történt. Aztán kibékültünk, és most már egy kicsit sem használnak ki és ők is adnak az övékből, de mi a veszekedés előtt is jól kijöttünk egymással, és most ezt is megtanulták. Az más kérdés,hogy a te ,,barátnőid" amúgy is kíváncsiak-e rád, vagy csak kihasználnak. Tanulj meg nemet mondani, és még egy rendes barátság is lehet belőle. Egyébként nagyon önzetlen vagy, hogy eddig bírtad ezt, de most már állj a sarkadra.

2013. okt. 25. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
nem baj, ezek nem a barátnőid. megszokhatták, hogy kihasználhatnak. állj egy picit a sarkadra :)
2013. okt. 25. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. okt. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!