Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert hiszik azt, hogyha...

Miert hiszik azt, hogyha valaki utál valakit, az azert teszi, mert irigy?

Figyelt kérdés
Nekem pl van a kornyezetemben egy csaj, aki nagy riha, nagyobb az egoja, mint az IQja, es oszinten szolva nemcsak en, de mas is utalja. Erre azzal jon,hogy irigyek vagyunk ra. OK, azt elismerem, hogy jol oltozik, de azokat a ruhakat, ami neki van barmikor meg tudom en is venni, ha akarom. Semmivel nincs tobbmindene, mint nekem
2013. szept. 17. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak akik irigységből utálnak másokat, de szerintem sok más indok is lehet. Például ha egy másik ember ok nélkül szemétkedik veled, akkor nem irigységből utálod.
2013. szept. 17. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
"nagyobb az egoja, mint az IQ-ja" - hát ezért hiszi azt, hogy irigyek vagytok. Amúgy meg ezzel jól lehet idegesíteni másokat, hogy azt mondja irigy vagy csak, te meg jól felhúzod magad rajta és kérdést írsz ki :) Az ő kis élete tökéletesnek tűnik a saját kis szemében, naná, hogy azt gondolja, hogy más csak irigykedhet rá.
2013. szept. 17. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezzel tud visszavágni. Így ő lehet a "győztes".

Nyilván nem fogja azt mondani, hogy igazatok van, ilyen meg olyan rossz vagyok. Így kompenzál.

2013. szept. 17. 14:01
 4/4 Mirk ***** válasza:
Azért, mert gyakran együtt jár a kettő. A csodálatos emberi természet része, hogy ha valakinek jobb/nagyobb/szebb valamije van, azt utáljuk, amiért nekünk meg nincs.
2013. szept. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!