Jogosan erzem azt, hogy le se sz@r?
Arrol van szo,hogy egy ideje mar eleg furcsan viselkedik a baratnom,ma is eleg bantoan viselkedett de nem szoltam neki errol..O az egyetlen olyan baratnom akinek elmondok mindent, vele beszelek meg mindent senki massal. Neha viszont amikor szuksegem lenne vkire aki megert es segitene, akkor egyaltalan nincs olyan ember akit erdekelne mi van velem, ha elmondom neki a problemaim vagy tanacsot kerek tole akarmi, akkor vagy gyorsan eltunik vagy tul foglalt a ''pasijaival'' vagy egyszeruen le hulyez es ne torodjek az egesszel meg jajj igy jaajj ugy...Rosszul esik,mert ahanyszor neki problemaja van 1 szavaba kerul es mindig segitek, de altalaba nem szokta meg fogadni a tanacsaim es masnap rohan hozzam panaszkodni,hogy mi tortent vele es hogy mennyire csalodott..stb.stb.stb. Miutan elmondta a gondjait a tobbi dologgal mar nem igazan foglalkozik...es innentol kezdve en levagyok szarva,mert neki van 3 pasija aki kozt nem tud valasztani es mindegyik szorakoztatja ot skype-on NEKEM MEG SZUKSEGEM LENNE egy MEGERTO EMBERRE AKI NINCS......
Szoval nem tudom,hogy csak tulreagalom a dolgot es tul erzekeny lehetek,nem erzem magam onzonek....de kicsit kezd az agyamra menni mar,hogy a legjobb baratomre se szamithatok!
Ha netan csalodni fog a ''pasijaiban'' vagy elvalnak utjaik...utana kihez fog menni sirni?? Csak is hozzam,mert eddig minden baratnoje elarulta..
Csak,hogy lehet addigara mar nem akinek elsirja a banatjat!
Ma is tok szar napom volt alig vartam,hogy beszelhessek vkivel, aztan amikor ra irtam orak hosszat kellett varni arra,hogy le irja ''Bocs,most az egyik baratommal camozok''.....
Nem erdeklek senkit,mindenki le szarja mas erzeseit...senkit semmi nem erdekel csak is sajat maga..senkire nem lehet szamitani ebben az eletben...Engem viszont mindig mindenki erdekel,mindig mindenkivel foglalkozok es torodok engem meg le szarnak...ez a koszonet erte..
Lehet most jobb lenne ha par napig nem beszelnek senkivel es hanyagolnam ot....Nem artana eszre vennie magat..
Zsákutcában vesztegelsz, háttal a kiútnak, és azt gondolod, ez már így marad. Megfejtés mindenre, de akadálya a fejlődésnek. Nem kötelező magadnak se elhinned, hogy "ilyen vagyok", és ez a neurózis dolog egyszerűen képtelenség. Te vagy az úr belül. Akkora a hatalmad, hogy a betegségek is valóssá lesznek tőle.
De nem valósággá.
Szíved joga mást hinni, mondják is, tévedni emberi dolog... Csak nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!