Megtudok változni?
Nagyon undorító dolgokat csináltam, az elmúlt 1-2 évben. Volt egy barátnőm, akit nem becsültem meg, pedig ő nagyon szeretett engem és mindig futott utánam.Pedig nekem kellett volna. Már nem érdeklem. Jogos. Mert igaza van, hogy nem ad új esélyt..
A legjobb barátom is tud az egészről. Próbált tanácsokat is adni, de ő is érzi, hogy ez nem fog menni. Sajnos nem követtem azt amit mondott, elhamarkodottan döntöttem, és gyorsan odamentem a lányhoz ( a régi barátnőmhöz ) hogy szeretem.. elmondtam neki.. sírva. Tényleg őszintén.
Nekem ők a legfontosabbak. Szeretnék nekik bizonyítani, mert most mindketten nagyon ellenem vannak, sőt a legjobb barátom szóba sem áll velem.
Meg szeretnék változni, járok pszichológushoz is de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Kérlek segítsetek tippeket adni!
Köszönöm szépen előre is :) 17/F
Esküszöm nem értem, mi szerinted a baj veled, amin változtatni kellene. Egy elbaltázott szerelem sztoriját írtad le, nem kell hozzá különösebben undorító lelkűnek lenni, hogy valaki utánad csinálja, csak mert úgy sikerül, vagy mert ő is áldozata dolgoknak, túl szégyenlős, retteg attól, hogy bárkinek is kinyíljon, intim testi hibája van, vagy tudom is én, kismillió ok vezethet oda, hogy két évig lerázol egy lányt... Tegyük hozzá, hogy 15-17 éves korod közt elég komoly metamorfózison esel át, és leginkább a javadra, ezzel érthetővé válik, hogy a lány után vitted a könnyeidet. Nem derül ki, hogy a szerelem könnyei-e, vagy a bűnbánaté, esetleg csak a faképnél hagyottság sértett könnyei... Te vagy az egyetlen, aki rendet tehet, és nincs okom azt hinni, hogy gondot okozna neked átlátni a valós helyzetet és akárhányszor megpróbálni hatni erre a két emberre legalább annyira, hogy össze tudjatok ülni végre.
A pszichológus attól még nem rossz ötlet, de javaslom ezzel kapcsolatban, hogy azt a kérdést, hogy van-e bajod, egyszerűen hagyd nyitva! Ne döntsd el, hogy van, és persze azt se, hogy semmi de semmi nincs! :) És ami a kettő közt van, azt se! :) Termékeny dolog egy ilyen kérdést megválaszolatlanul hagyni mindaddig, míg az esetleges válasszal összefüggő kérdések rendeződnek.
És ugyanezzel a könnyedséggel azért hagyj egy olyan változatot is, hogy mindenki továbblép, elmúlt, más lesz már.
Gyakorlatilag lenulláztad nála a vonzalmadat...
Hagyd, ebből már nem lesz semmi. Jó pont, hogy változni akarsz. S, ha igazán akarod, sikerülni is fog.
Köszönöm szépen a válaszokat.. Én igyekszem, de nagyon nehéz.
Főleg, hogy egy iskolába járok a lánnyal. Mindig néz. Keres a tekintetével..
Mindig próbálja magát boldognak mutatni. Főleg, amikor én is jelen vagyok.. Nem értem akkor, hogy ezek egybeeső véletlenek vagy még van benne valami? Az a baj velem, hogy egyszerűen nem akarom hagyni ezt az egészet. Nagyon szeretem. És megtennék érte bármit, amit akkor elszalasztottam. Hagyom egy ideig, hogy benne is tisztuljanak a dolgok. Aztán majd újra megpróbálom. De tényleg nem akarom feladni.. Nagy küzdelem lesz, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!