Lenne egy kérdésem, szerintetek velem van gond?
Kicsit keszekuszák a mondataid, de igyekszem a lényegre koncentrálva választ adni.
Nekem is volt egy nagyon jó barátnőm, akivel nagyon sokáig csak chateltünk, ikertesóknak hívtuk magunkat, annyi közös volt bennünk. Szinre ha tehettük, csak a gép előtt ültünk és egymással dumáltunk. Aztán bennem valami megtörött, és egyre inkább leváltottam a hús-vér emberek társaságára. Most már ott tartunk, hogy ha néha egymásra is írunk, elakad a beszélgetés. Eleinte nagyon bántott, de ma már úgy vagyok vele, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni. Persze szomorú, de az élet nem áll meg. Biztos sok a dolga, azért nem válaszol.
Szerintem a második gond, amit írtál, csak átmeneti probléma, előbb- utóbb majd felengedsz. A legfontosabb, hogy legyél biztos a céljaidat illetően. Ha te elhatározod, hogy az iskolába tanulni jársz, és az osztálytársak csak színesítik a célhoz vezető utat, már nem is tűnik olyan létfontosságúnak, hogy egy rugóra járjon az agyatok, és ha nem görcsölsz, előbb-utóbb megnyílsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!