Ti szoktatok a barátaitok társaságában mobilozni? A barátaitok szoktak?
Ma NAGYON kiakadtam. Az egyik legjobb barátnőm nemrég kapott új mobilt, amin már tud netezni, és szinte végig mással beszélgetett facebook-on. Pedig pont azért kedveltem, mert hasonlóan gondolkozik, mint én, és egyszer már meg is beszéltük, mennyire gáz, ha a barátok találkozás közben neteznek a mobiljukon beszélgetés helyett.
És most ez lett. :( Engem iszonyatosan elszomorít, amikor pl. egy pár is ül a vonaton egymással szemben, és mindketten a mobiljukat nyomogatják. Miért találkoznak akkor, ha közben másokkal dumálnak?
Nekem egy 6 éves telóm van, így én nem szoktam nyomogatni, nincs miért. (Mondjuk, ha lenne rajta, akkor sem nyomogatnám.) Ha hívnak, akkor felveszem, és gyorsan lerendezem - egy embernél van, hogy tudom, hogy sokat beszél, így őt hanyagolni szoktam, később visszahívom.
A barátomnak is egy őskövület telefonja van, így szerencsére minket nem fenyeget a veszély, hogy egymás helyett a telefonjainkat birizgáljuk. :-D
A társaságunkban van egy olyan, aki folyton a telefonját lesi, nagyon idegesítő. Egy idő után nem szóltam hozzá, ha azzal foglalkozott...Augusztus óta nem is találkoztunk.
A többi ismerősöm szerencsére nem telefonmániás. Egyikük szokott hébe-hóba egy este alatt max. 2szer belepillantani - de előtte mindig mondja, hogy bocsi, és nem egy komoly beszélgetés közepén (csak ha pl. olyan téma van, amihez nem tud hozzászólni, vagy ha valaki kiugrik a mosdóba).
21L
Ez nálunk mindennapos. Az egyetemen van olyan lány, aki egész nap csak a facebook-on lóg, de szerintem még senkivel sem beszélt 5 percet. Pedig már volt "merénylet" is ellene, hogy megismerjük, de esélytelen.
A másik:
Beülünk órára erre mindig van pár emberke, aki előveszi a laptopját és le...ja a tanárt. Én kitenném az ilyet az óráról. Jó! Lehet, hogy unalmas az óra, de ki lehet menni. (Max gyakorlatról nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!