Ti szoktatok a barátaitok társaságában mobilozni? A barátaitok szoktak?
Ma NAGYON kiakadtam. Az egyik legjobb barátnőm nemrég kapott új mobilt, amin már tud netezni, és szinte végig mással beszélgetett facebook-on. Pedig pont azért kedveltem, mert hasonlóan gondolkozik, mint én, és egyszer már meg is beszéltük, mennyire gáz, ha a barátok találkozás közben neteznek a mobiljukon beszélgetés helyett.
És most ez lett. :( Engem iszonyatosan elszomorít, amikor pl. egy pár is ül a vonaton egymással szemben, és mindketten a mobiljukat nyomogatják. Miért találkoznak akkor, ha közben másokkal dumálnak?
Igen, megnézem az időt, és felveszem, ha hívnak.
De mondok jobbat: három barátommal voltam egy szórakozóhelyen, felolvasóesten (két fiú meg a barátnőm, és az egyik fiú a barátnőm párja), és ott voltunk tulajdonképpen két párként, és a srác, akivel igazából ez randiszerű volt nekem, elég sokat netezett a telóján... szerinted mit éreztem? Na jó, persze végig dumált közben hozzám, meg néha mutogatott dolgokat a telefonján, meg azért a helyzet max 30 százalékában volt ez, de akkor iiiisssss.
De az én barátaim (ezen a srácon kívül legalábbis, de máskor ő sem szokott, csak úgy ott akkor, biztos unta a társaságomat...) nem szoktak a telefonjukon lógni. Én már csak azért sem, mert net sincs az enyémen.
De figyi, ha egy pár ül a vonaton, bizonyára nem egyszerűen találkoztak, hanem együtt élnek... akkor meg állandóan egymással vannak, miért ne kommunikálhatnának másokkal? Vannak, akik így dolgoznak.
Én sosem. Szerintem sérőt a másikra nézve,én személy szerint megharagudnék a haveromra/barátnőmre ha a társaságomban nekiállna chatelni...
Az meg szerintem is kész röhej amikor ülnek rgymással szembe mondjuk,és mindketten a telójukat cseszegetik. :P
Az a pár, kb. 16-17 évesek voltak. Néha szóltak pár szót, de többnyire a telefonjukat babrálták. Tuti egy pár voltak, mert kéz a kézben szálltak le a vonatról.
Igen, én is illetlennek tartom. Néha nagyon elegem van a Facebookból, a mobilinternetből, bár tény, hogy én is használom, de sosem társaságban!
Én nem szoktam, a barátaim viszont igen.
Elég nagy a társaság, és hál'istennek van olyan is, akivel normálisan lehet beszélgetni, nem pedig embernagyságú Facebook profil módjára hajtogatja azt hogy "aha..."
Ha elmegyünk kávézni, mindig megkérdezem, "Ezért jöttél, bzdmeg? Otthon nem megy?" Ilyenkor általában csak hümmögnek, vagy válaszra se méltatnak a Face függő "barátok".
Azt is bírom, amikor megismerkedek valakivel, szám csere van, teszem el a telefont, de a lány még gyorsan a mentés után gyorsan megnézi a Facebookját. "Gyorsan." 15 perc minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!