Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Többi lent

Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy pasim akit szeretek de eközben van egy másik fiú akivel először csak nagyon jóba voltunk, majd egyszer hülyéskedtek h járni fogunk és mondta h nem mondtam neked h nem teccel erre kiderült 30 perc múlva h tetszem neki meg ő is nekem majd eltelt egy hét és ott tartunk h belém van zúgva és én is nagyon szeretem de ott van még a barátom is akit imádok ő pedig megígérte h velem éli le az életét ha bele megyek !!

A pasim: Magas, kigyúrt, nem jó tanuló, kicsit dagi, boxszol,hajlamos a csúnya beszédre de mindig megvéd meg egyszerűen nagyon imád

a fiú aki bejön:elég alacsony,színészkedik,táncol,focizik,jó tanuló,okos,néha képes csúnyán beszélni de persze velem nem,eddig gyakran váltogatta szerelmeit most viszont nagyon szeret elvileg,mindig meghallgat és ápolja a lelkem míg a barátom szeret meg minden de az ő vállán ritkán sírok!!

2013. okt. 11. 19:50
 1/2 piriiiiii ***** válasza:
Most hogy minden rémfontos adatot megtudtunk erről a szerelmi háromszögről, már csak arra volnék kíváncsi, ki hány éves...
2013. okt. 11. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Mind3-an 13
2013. okt. 31. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!