Hogyan küldhetek el valakit a .... olyanért, amiről azt hiszi, hogy nem tudok, pedig de, de nem tudhatja meg semmiképp, hogy tudom?
Mert csak egyféleképp tudhattam meg, de ha megtudja, hogy hogyan tudtam meg, vége a világnak.
Lényeg, hogy tetszik egy lány (hívjuk Lány1-nek) és a haverom (Fiú1) mondta a lány barátnőjének (Lány2), hogy odavagyok érte Lány1-ért. Ezt egy olyan haveromtól tudom(Haver), akinél megnézte a facebookját és nem jelentkezett ki. Haver-nál megnéztük Fiú1 facebookját és ott láttuk árulkodni a f**zkapalot. Fiú1 olyanokat is írt Lány2nek, hogy szétizgultam magam meg hogy félek ráírni Lány1-re.
Bizalmasan beszéltük az árulkodós haverommal, hogy jól néz ki a lány, ezért se esik jól, hogy így kibeszélt, főleg, hogy nem vagyok oda meg vissza a lányért, csak tetszik, mint még másik 63 lány a városban és az iskolában (de tény, mostanában kicsit sokat beszéltünk róla, ezért is gondolhatta ezt, de akkor se áruljon el a haverom).
Szívem szerint elküldeném a ******************************************************, de akkor megtudja, hogy meg tudjuk nézni a facebookját és megváltoztatja a jelszót. Tudom, mi is g**ik vagyunk, de akkor nem bukott volna le és nem tudnám, mennyire megbízhatatlan, ha be akar vágódni Lány2-nél.
18/F
És akkor mi van?
Hadd tudja meg!
Mondd meg neki.
Szóval...
Vége a világnak = megváltoztatja a fb jelszavát? :'DDD
#4 Persze. :D
Igen, mert farok haverom nem először kavar, de azok nem ilyen ügyek voltak, azt hittem itt a határ az árulkodásban. De nem.
Ezt most nem teljesen értem. Miért baj az, hogy ő be akar vágódni lány2-nél? Hisz hozzá semmi közöd. Ha meg nem akarsz semmit a lány1-től, akkor mi a gond? Maximum megmondod neki, hogy Fiú1 baromságokat beszélt, sőt akár még össze is jöhetnétek, ha úgy alakul.
Egyébként sokszor előfordul, hogy egyes emberek bejelentkezve maradnak facebookon. Általában ilyenkor kerül kiírásra a "500 forintért szopok" jellegű üzenetek(?), vagy mik. Nem vagyok járatos a facebook témában. Szerintem nyugodtan mond el a barátodnak, ezzel csak ő fog égni.
Cult of Personality
De ez az, hogy nincs mit megtudnia (bár nem keserednék el, ha ő lenne a barátnőm), de nem szeretem meg szerintem nem is illenénk össze.
Nem az a baj, hogy be akar vágóni Lány2-nél, sőt, én beszéltem rá, hogy írjon neki mert ő viszont tényleg félt ráírni. Igazából a baj az, hogy elárul és hogy olyannal árul el, ami nem is igaz.
Most erről tudnék mesélni, hogy ki mit tesz meg tinikorban a feljebbjutásért az osztályhierarchiában, vagy azért, hogy egy neki tetsző lánynál bevágódjon valamilyen módon. Megesik az ilyen még a legjobb barátok között is.
Én még mindig azt mondanám, hogy szembesítsd ezzel a srácot különösebb magyarázatra nem hiszem, hogy szükséged lenne. Elég kellemetlen lesz ez neki így is, szóval nem hiszem, hogy sokat kérdezősködne. Lány1-el meg ne foglalkozz, ha nem akarsz, de így legalább tudja, hogy érdekled, szóval még akár esélyed is lehet nála, bár erre nincs pontos rálátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!