Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy tökjó fej fiuval,2 hónapja szinte mindennap beszéltünk,meg eleinte ő hivott le találkozni,aztán én... Tökre megörültem hogy van egy ember akinek sokat jelentek,ezért ha már nem volt Facebookon vagy nem szólt,hog találkozzunk számon kértem mindig és ez szerintem felidegesitette. Pár napja kissé összevesztünk,mert látta rajtam,hogy felidegesített azzal,hogy nem szólt,hogy találkozzunk.. Szerintem azt hiszi nyomulni akarok rá pedig nem,csak fontos nekem mint barát. :( 2 és fél napja nem beszélünk,de nagyon hiányzik.Viszont bocsánatot sem akarok kérni,mert nincs miért. Mit csináljak!? 17/L2013. okt. 8. 14:12
1/1 anonim válasza:
ne haragudj, de szerintem van miért bocsánatot kérned a fiú szempontjából: nagyon rámásztál, minden idejét számon kéred tőle;
kérj bocsánatot, mondd meg, hogy csak nagyon örültél, hogy benne ilyen jó barátra találtál és ilyen sokat beszélgettetek, és nem akartad, hogy összevesszetek. Szeretnéd, ha továbbra is barátok maradnátok, és megpróbálsz figyelni, hogy ne mássz rá a későbbiekben.
ennyit tudsz tenni
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!