Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy közeli ismerősöm...

Ha egy közeli ismerősöm (barátom) arra kér hogy?

Figyelt kérdés

Már pár napja be kellett volna vonulnia a Markó vagy milyen utcába, mert sok hónapot késett azzal a pénzzel ami büntetést pénzbüntetésben ítéltek meg.

Ma azt mondta, hogy ha bárki keresi (akár rendőrök) akkor mondjam azt, hogy nem tudom hol van, holott itthon tartózkodik.

Ha kiderül, hogy itt volt, miközben én azt mondtam, hogy nem tudok róla semmit akkor én is bajba kerülhetek?

Nem akarok sza..... rágó lenni, tehát egy ejnye-bejnye nem érdekel, de ha sok 10 ezres büntetés vagy akár börtön jár érte, akkor nem nagyon vállalnám be.

2013. okt. 2. 18:54
 1/2 csicsi02 válasza:
hát én nem tudom mit csinálnék a helyedben!
2013. okt. 2. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
van valami ilyesmi, hogy bűnös rejtegetése nem tudom mi a pontos neve, de nem csak megdorgának érte
2013. okt. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!