Miért csinálja ezt velem az osztálytársam? Mit tegyek?
Eddig úgy volt, hogy az egyik osztálytársammal nagyon jó barátnők vagyunk, minden órán egymás mellé ültünk, suli után is volt, hogy így elmászkáltunk együtt, meg ilyenek...de olyan 2 hete elkezdett barátkozni az osztályban egy másik lánnyal és azóta mindig csak vele van, engem meg levegőnek néznek. Múltkor meg is kérdeztem, hogy miért van mostanában csak azzal a lánnyal, erre mi volt a válasz? -Hát azért, mert te sose jössz oda hozzánk!.. mondom azért nem, mert ha oda is megyek, engem kb le se szartok, erre mondta, hogy bocsi, meg minden, de amúgy ha ilyen van, nyugodtan szóljak bele a beszélgetésbe és tereljem el másra a szót...erre tegnap is lyukasóránk volt, úgyhogy az aulában leültünk beszélgetni, meg minden, pontosabban csak ők beszélgettek, ilyen animékről meg minden, én meg ott szólongattam őket, és egyszerűen észre sem vettek...úgy bírtam, kb. 8-adjára szóltam neki, mire megkérdezte, hogy mi van?
Miért csinálja ezt? Legalább mondaná a szemembe, hogy ennyi volt, ne keressük többé egymás társaságát, de ha nem megyek oda hozzájuk, akkor meg már jön oda hozzám ő, hogy miért kerülöm őket??
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!