Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megakar verni egy 16 éves...

Megakar verni egy 16 éves gyerek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném hogy én 13 vagyok. Ma haverommal beszélgettem és odajött egy gyerek aki ellökött és mivel így hátraestem a hátam mögött lévő 16 éves gyereket véletlen így könyökkel állkapcson vertem. (De tök véletlen még csak nem is volt erős!) Aztán odajött hozzám hogy gyere játszuk le leboxoljuk én mondogattam hogy nem mert nincs okom rá hogy verekedjek veled erre azzal jött fel hogy félek hogy megver? Én mondtam hogy nem félek csak nem érdekel ez az egész. Szerencsémre pont jöttek értem hogy hazamenjek és a gyerek mondta hogy nem érdekli de holnap reggel megver. Az a baj hogy egy kigyúrt állat és tuti megverne. Mit csináljak? Hogyan tudnám mégiscsak kiütni? Nem magasabb nálam ha ez valamit számít.
2013. szept. 30. 16:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nincs egóm csak arra szeretnék kilyukadni hogy én büntetésbe kerülhetek-e? Vagy ha esetleg rendőrségi ügy lenne ebből és azt mondom önvédelem volt és rajta több minden látszik meg mint rajtam? Akkor én kapnák ki jobban vagy ő?
2013. szept. 30. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyugi semmi nem fog történni. Felénk szinte mindennap vannak verekedések és nem nagyon hívogatják a rendörséget.
2013. szept. 30. 18:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Remélem holnap mégis csak úgy dönt hogy mégse bunyózunk. Ha meg nagyon akar akkor kiállok. Ne nézzenek gyáva kutyának. Amúgy van egy haverom az is 16 éves és nagyon jóba vagyok vele mindig kiálltunk egymás mellet. Szólok neki és majd elintézi őt.
2013. szept. 30. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:

ha nem álsz ki vele akkor nem vagy gyávaa

viszont ha kiálsz vele és szarrá ver akkor nem csak vesztes, de hülye is vagy

2013. szept. 30. 20:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Jogos. Majd kiderül mi lesz. Majd írok ha volt bunyó vagy sem.
2013. szept. 30. 21:32
 16/20 anonim ***** válasza:
varom a fejleményeket
2013. okt. 1. 06:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes volt. Azt mondta hogy legyek ott ahol tegnap voltam odamentem óra végén vártam hogy ott legyen de sehol sámli..
2013. okt. 1. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
szem csak blöffölt
2013. okt. 1. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Jah blöffölt,röhögd pofán azt a majmot.
2013. okt. 1. 18:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Még azért végigvárom ezt a hetet aztán ha tényleg nem lesz semmi akkor akkor minden oké! :D
2013. okt. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!