Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megakar verni egy 16 éves...

Megakar verni egy 16 éves gyerek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném hogy én 13 vagyok. Ma haverommal beszélgettem és odajött egy gyerek aki ellökött és mivel így hátraestem a hátam mögött lévő 16 éves gyereket véletlen így könyökkel állkapcson vertem. (De tök véletlen még csak nem is volt erős!) Aztán odajött hozzám hogy gyere játszuk le leboxoljuk én mondogattam hogy nem mert nincs okom rá hogy verekedjek veled erre azzal jött fel hogy félek hogy megver? Én mondtam hogy nem félek csak nem érdekel ez az egész. Szerencsémre pont jöttek értem hogy hazamenjek és a gyerek mondta hogy nem érdekli de holnap reggel megver. Az a baj hogy egy kigyúrt állat és tuti megverne. Mit csináljak? Hogyan tudnám mégiscsak kiütni? Nem magasabb nálam ha ez valamit számít.
2013. szept. 30. 16:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Legyél határozott és ne mutasd ki hogy félsz.
2013. szept. 30. 16:41
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Megvárod amíg lever egyet, aztán utána önvédelemből tökönrúgod. Azért kell megvárni, hogy ne úgy jöjjön le, hogy te kezdted a verekedést.
2013. szept. 30. 16:44
 3/20 anonim ***** válasza:
Kedves 2. ez úgy baromság ahogy van. Minden a lélekjelenléten és azon múlik,hogy mennyire tudod "kijátszani,, a másikat. Ha be tud húzni neki egyet úgy,hogy az nem üti őt meg előnyben van. Viszont,ha egy 16 éves "szekrény,, lenyom neki egyet az már nem fog senkit tökön rúgni.
2013. szept. 30. 16:52
 4/20 anonim ***** válasza:
szólsz egy tanárnak.
2013. szept. 30. 16:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
inkább használd az eszed....Mond meg neki,hogy rendőrségre mentek feljelentést tenni a szüleiddel + orvosi látleletet vesznek rólad.és 2 év javítóintézet neki sem tenne jót...mellesleg korának megfelelő emberkékkel próbáljon meg kikezdeni.
2013. szept. 30. 16:54
 6/20 anonim ***** válasza:
Ne punciskodjál, állj ki vele bunyózni. Legfeljebb megver, de a bátorságot tisztelni fogja ő is, a többiek is, főleg, ha sikerül neked is behúzni 1-2-t a srácnak.
2013. szept. 30. 17:01
 7/20 anonim ***** válasza:
Elég gyogyós 16 éves lehet ha így viselkedik -.-
2013. szept. 30. 17:17
 8/20 anonim ***** válasza:

hülyeség ne erővel akard elintézni. Szólj valakinek vagy tanárnak vagy felnőttnek.

Az a lényeg, h ettől nem vagy gyáva, hanem van egy kis eszed, h nem vereted el magadat. Mondjuk ha verekedésre kerülne a sor akkor úgy üssön meg egyszer h meglátszódjon, akkor mehetsz a rendőrségre és megmutathatod h igazad van és Ő fog szopni

2013. szept. 30. 17:21
 9/20 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm mindenkinek a választ! Amúgy nem mutatom ki hogy félek eddig se tettem azt mindig sz*rtam rá. Amúgy már verekedtem 1x 1 évvel idősebb gyerekkel azt megvertem viszont az nagyobb is volt nálam. Csak az a baj hogy én nem szeretek verekedni. Gyűlölök! Viszont azóta már tanultam egy kicsit boxolni. Megtanultam a felállást hogy hogyan értelmesebb, meg egy jó pár fogást is. Amúgy ha véletlenül tényleg verekedés lenne és én valami szerencsénél fogva megverném őt de viszont kisebb/nagyobb sérülésekkel akkor bajba kerülhetek? Mármint ő sérülne meg jobban nem én. Vagy pedig ha kórházba kerülne?
2013. szept. 30. 18:08
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Haver, kicsit az egódat csavard lejjebb.
2013. szept. 30. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!