Miért van az, hogy válaszol ha érdeklôdöm és jót beszélgetünk, de ô meg se kérdezi, hogy vagyok?
Akkor lehet, hogy felszínes a barátság részéről ennyi gondolkozz úgy, hogy van egy jegyed és az feljogosít valamire valakinek más milyen van és az esetleg többre.
Ezt embere válogatja én az igaz barátoknál szinte már lelki szemetesként működök -.- :D Viszont a többi barát aki inkább ilyen haveri szinten van azokkal nem megyek bele egy olyan beszélgetésbe, hogy Szia mi a helyzet és egy óra kínos csend esetleg kérdezek valamit, de ilyenkor azt érzem, hogy csak idegesítem őket, lehet hogy nem nagyon érdekled őt és itt van gond, ami nem megy azt nem szabad erőltetni :P Megemlítheted neki és ha utána sem reagál akkor szinte, bukta a dolog.
Ha egyformán keresitek egymást, akkor szerintem nincs gond. Az ember nem keresi olyanok táraságát, akiket nem szeret.
Bár a másik fél ismerete nélkül nem lehet megmondani, de elképzelhető, hogy csak ő más, máshogy kezeli a dolgokat. Nekem van olyan barátom, aki soha nem hív fel senkit, hanem otthon epekedve várja, hogy őt keressék. Ő nem kezdeményez soha, de nem azért, mert nem kíváncsi senkire. Az is lehet, hogy a barátod egyszerűen nem szeret tanácsokat adni, vagy nem tudja, hogy hogyan segítsen. Pl egyébként engem halálosan zavar, ha elmondom valakinek a problémáimat, és ő meg elhalmoz ezer tanáccsal. Azt szeretem, ha csak akkor adnak tanácsot vagy segítséget, ha kérem. Van olyan barátom is, aki mindig megkérdezi, hogy hogy vagyok, minden beszélgetést ezzel indít, én soha, de nem azért, mert nem érdekel, hanem mert ezt kicsit idétlen, udvariassági kérdésnek gondolom, amiről nem lehet tudni, hogy most tényleg ezt akarja tudni, vagy ő akar valamit mondani. Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki akar valamit, akkor majd elmondja magától. A barátoddal kéne megbeszélned, hogy ő hányadán áll ezekkel a dolgokkal. Mi itt nem fogunk tudni válaszolni erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!