Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha már kezd...

Mit csináljak, ha már kezd elegem lenni a lányokból körülöttem?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és mostanában egyre kevesebb türelmem van a nyafogásokhoz, a sok sértődésekhez, amiket a lányok, barátnőim produkálnak.. Most már kb csak a fiú barátaimmal érzem magam a legjobban, viszont nem szeretném elveszíteni a barátnőimet, kezdve a legjobb barátnőmmel!Mert rengeteg szép időt töltöttünk együtt, de néha úgy elegem lesz belőle:(Túl sokat dramatizál és túlságosan felnagyít minden problémát

2013. szept. 27. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a nyafogáshoz kinek van türelme? :) keress olyat aki nem hisztizi tele a fejedet.
2013. szept. 27. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress új barátokat, akár fiúk személyében!
2013. szept. 27. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Hidd el az a fiú barát is el fog tűnni mellőled idővel :(.

Így volt nálam is.

De én sem bírom a lányok nyávogását.

2013. szept. 27. 19:36
 4/6 Titok21 válasza:
nem feltétlenül kell hogy új barátokat keress szerintem inkább beszéld meg vele, hogy kicsit kevesebbet nyafogjon mert ehhez neked..hogy is mondjam nem nagyon van türelmed,és hogy attól még te nem akarod megszakítani a barátságotokat. ha tényleg legjobb barátnők vagytok akkor egy ilyen "kis" dolog nem jelent problémát! nekem és a BFF-emnek is vannak problémáink egymás rosszabb tulajdonságaival ,de megbeszéljük és megpróbálunk rajta változtatni!:) remélem azért nem megy tönkre a barátságotok!:)
2013. szept. 28. 08:43
 5/6 Titok21 válasza:
és még hozzátenném hogy attól még ápold a kapcsolatod továbbra is a fiúkkal, mert nagyon sokat tud segíteni hogyha van egypár fiú barátod is! nekem is van és tényleg sokat segít hogyha nem csak lányok vesznek körül!:) és ezt a dolgot csak úgy tudod megbeszélni a lányokkal hogyha olyan a természetük hogy nem sértődnek be ezen is hogy megpróbáltál szólni nekik.ha meg ilyenek,akkor tényleg kereshetsz másokat..
2013. szept. 28. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a lány-lány barátságok eléggé ritkán érik el azt a színvonalat, amit a fiú-fiú barátságok, ez van.

Férfiként azt mondhatom, hogy kevés barátom van, de értük tűzbe tenném a kezem, erre méltán lehetnek irigyek a hölgyek.

Én azon a véleményen vagyok, hogy a barátság tipikusan olyan dolog, amit nem szabad erőltetni. Volt már olyan, hogy valaki "kiírta magát" a barátaim közül, akkor ez van és kész.

2013. okt. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!