Bunkóság hogy nem hívtam vissza?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm (már amennyire barátnőnek lehet nevezni). Akkor keres fel ha kell neki valami vagy érdeke fűződik hozzá. (Pénz kell neki kölcsön, sportolni ha épp nincs kedve egyedül menni, kísérjem el ide-oda), de mikor nekem lenne szükségem csak egy beszélgetésre akkor sosincs ott.
Szóval most hívott telón és nem vettem fel és nem szándékozom visszakeresni. Majdnem két hónapja hallottam róla utoljára, akkor is kellett volna neki valami csak nemet mondtam. Azóta nem is keresett csak most.
Úgy vagyok vele hogy majd ír FB-n ha fontos.
Jól csinálom vagy újra nyitnom kéne felé?
2013. szept. 22. 16:14
1/2 anonim válasza:
szerintem most az egyszer hívd vissza és meglátod h mit akar:)
2/2 anonim válasza:
Ha ő eddig érdekből keresett, akkor neked miért kéne keresni?
Bár ha annyira érdekel mi van vele, akkor hívd fel.Semmi gáz nincs abban amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!