Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bunkóság lenne?

Bunkóság lenne?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki az utóbbi időben minden nekem fontos programot az utolsó pillanatban mondott vissza. Volt olyan hogy már megvettem a jegyet, erre előző nap közli hogy nem jön. Olyan is történt, hogy várhattam rá aztán a megbeszélt találka után 3 órával hívott fel, hogy elmentem-e. Nemrég volt egy program, amire nagyon el akartam menni, sokat jelentett volna nekem, de az utolsó pillanatban lemondta. Most ő kért meg hogy menjek el vele valahova, mert ott találkozna a nagy szerelmével, akivel régóta csak online tartja a kapcsolatot. Viszont nem itt lakik és csak úgy engedik el, ha megy vele valaki. Itt jövök szóba én. Nem akarok gyerekes és bosszúálló lenni, de nem egyszer nekem sem esett jól, hogy készültem és az utsó pillanatban (vagy utána) közölte, hogy ő mégsem jön. Úgyhogy most én is úgy vagyok vele, hogy az utsó pillanatban lemondom. Ő is mindig annyit mond hogy közbejött valami, én is ezt fogom. Szerintetek bunkóság lenne?
2013. aug. 15. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
te is tudod a szíved legmélyén a választ.. menj el,mond el neki hogy rosszul esett neked,és ha azt szertné hogy ugyanolyan töretlen legyen a brátságotok akkor gondolkozzon el ezen egy kicsit.:)
2013. aug. 15. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
én tuti lemondanám
2013. aug. 15. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
(képzelj ide egy kettőskeresztet)1 vagyok,szóval még azt fűzném hozzá,hogy cak akor legyél elnéző ha nagyon nagyon jóbarátok vagytok.de ha a barátságotok neked több szenvedést okoz mit örömet,akkor egyet kell értenem a második válaszolóval.szóval neked kell eldöntenek,hogy akarod még e ezt a barátságot vagy nem.ha nem akkor nem mész el.am megérdemelsz egy olyan barátot aki melletted van jóban rosszban,buliban,nembuliban szal lehet hogy jobb ötlet lenne dobni ha tényleg ennyire megváltozott...:D
2013. aug. 15. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
én is lemondanám az utolsó pillanatban!
2013. aug. 15. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én is lemondanám az utolsó pillanatban, de én úgy látom, hogy neki ez nem okozna törést. Mivel nem vagy neki elég fontos és most is csak kihasználna, ezért tojnám le, hogy mit szól.

Szerintem most ne menj el, de nem úgy, hogy az utolsó pillanatban lemondod.

Ha fontos a barátságotok neked, akkor beszélj vele a találkozójuk UTÁN, és mondd el neki, hogy téged bánt a helyzet. Utána figyeld meg, hogy változik-e valami. Tényleg ő is jóbarátjának tart? Vagy egy vagy a sok közül és neki a te dolgaid nem fontosak annyira? Még arra is gondoltam, hogy esetleg szétszórt, de a fenti példáid alapján legalább 2 olyan, hogy bunkóság, nem szétszórtság. Ha készül arra, hogy találkoztok 5-kor és tudja, hogy nem ér oda, akkor nem 8-kor hív fel bármi miatt is, hanem 4-kor (vagy még előbb), hogy ez most mégsem fog összejönni.

2013. aug. 15. 14:20
 6/6 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen barátom,tehát teljesen átérzem. Lehet,hogy gyerekes dolog,de az utolsó pillanatban lemondanám,méghozzá olyan szöveggel,amiből kiderül számára,hogy nekem milyen érzés volt mindig,mikor ő mondta le. Lehet,hogy úgy tűnik ez neki nagyon rosszul fog esni,viszont tanulni is fog a helyzetből,és nem áltat a későbbiekben azzal,hogy elmegy,aztán mégsem.Tapasztalja meg nyugodtan ő is.
2013. aug. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!