Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogyan reagálnátok egy...

Ti hogyan reagálnátok egy ilyen "barát" megjelenésére?

Figyelt kérdés

Akivel évekkel ezelőtt nagyon jóban voltál, ő jelentette a legtöbbet, emiatt sok szép emlék is társul hozzá. De egyszer megváltozott és semmibe vett, eldobott, mint egy rongyot. Egyébként így viselkedik mindenkivel, akivel épp nincs jóban, semmibe sem veszi őket.

Mit reagálnátok, ha 3 évig nem beszéltetek volna vele egyáltalán, erre hirtelen felkeresne, hogy szeretné újraéleszteni a kapcsolatot kettőtök között, mert hamarosan műtétje lesz és lehet meghal majd?

2013. szept. 21. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen esetben nézd azt, hogy egykor milyen barátok voltatok.

Képzeld magad picit a helyzetébe: szeretett téged most meg nemsoká meghal. És nem akar úgy elmenni, hogy nem rendezte a kapcsolatotokat.

Én biztosan adnék neki egy esélyt.

2013. szept. 21. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok. Már ami a barátságot illeti. 3 éve nem beszélünk.

Annyit tennék az ügy érdekében, ha szüksége lenne rám, akkor ott lennék neki (nem úgy, mint ő nekem), de nem lennék puszi pajtás vele (elég nyomós indok miatt)

2013. szept. 21. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:

A halál egyáltalán nem biztos. Sőt, ahogy tudom kicsi az esélye. Csak mégis ott van, ezért gondolta át az eddigi életét és jutottam eszébe.

De bezzeg azelőtt 3 évig semmi. Nekem nem igazán van hangulatom ahhoz, hogy most jópofizzak vele. Csak azon gondolkodom hogyan küldjem el.

2013. szept. 21. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki, jusson eszébe az is, hogyan bánt veled, amikor neked volt szükséged rá. Vagy arra nem is gondolt?
2013. szept. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!