Szerintetek igaz barát-e?
Figyelt kérdés
hárman vagyunk barátok és az v.-nek volt a szülinapja. a másik barátom k.vitt neki ajándékot holott v. nem vitt neki semmit még egy üzit se írt. én amikor volt a k.-nak a szülinapja írtam neki üzit. ( de mivel előbb volt nekem két nappal a szülinapom ezért én nem vittem k.-nak ajándékot mert ő se hozott nekem). k.-nak volt a névnapja márciusba és mind a ketten vittünk neki a v.-vel ajándékot. aztán ugye jött a v. szülinapja őneki hozott ajándékot nekem meg a szülinapomra ugye nem. pedig a k.- val mi vagyunk ketten a jobb barátok ( mert én nem bírom a v.-t) és a k.- azt mondta egyszer hogy ő csak azért barátkozik a v.-vel mert nem beszél a v.-vel senki. ja és a k. tőlem kéri mindig a leckét s mindig a suliba egymás mellet ülünk. szerintetek itt mi a helyzet? (14 vagyok)2013. szept. 20. 15:59
2/5 A kérdező kommentje:
nem ment egyszerübben!
2013. szept. 20. 16:08
3/5 anonim válasza:
En megertettem amit irtal. Viszont sztem az hogy mennyire jo baratod nem attol fugg, hogy hozott-e neked ajandekot vagy sem. Az en barati koromben nem ugy szoktunk ajandekozni, hogy na most akkor mindenki ad valamit a szulinaposnak, hanem ha tudom, hogy valaminek orulne(akar csak egy rajzra) akkor megprobalom azzal meglepni, de amugy csak szoban szoktuk felkoszonteni.
Olyan eloszokott fordulni, hogy valaki csak azert baratkozik a masikkal, mert megsajnalja amiert neki nincsenek baratai. Ez nem igaz baratsag de nem is jelenti azt, hogy az illeto bunko vagy ilyesmi, hanem egyszeruen csak megszanja a masikat.
Igy ismeretlenul nekem a szoveged alapjan az jon le, hogy v. , k. es koztednincs olyan szoros baratsag.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen második válaszoló. :)
2013. szept. 21. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!