TibyWe Da Costa kérdése:
Nagyon star érzes mikor elvesztel egy barátot?
Figyelt kérdés
valakivel megtortent mar?2013. szept. 16. 22:05
1/5 anonim válasza:
Nagyon szar érzés hogy nem tudsz írni? sokszor történik ez veled?
2/5 anonim válasza:
Sokszor megtörtént már, nagyon rossz volt. Most már senkivel sem ápolok olyan mély érzelmi viszonyt, így ha valakivel meg is szakad a kapcsolat, nem különösebben ráz meg.
3/5 anonim válasza:
Igen nagyon rossz 1 érzés, 1 egész hétre elment az életkedvem is.
4/5 anonim válasza:
Nos, én kétféleképpen is elvesztettem már barátot, az egyik elhunyt, a másik átvert,és hatalmasat csalódtam benne. De rosszabb volt mikor meghalt, 18 éves voltam, 15 év barátság.
5/5 anonim válasza:
én is már kétféleképpen elvesztettem barátot. az egyik amolyan gyermekkori "szerelmem" volt és autóbalesetben meghalt. A temetése és minden utána nagyon megrázott. A legjobb barátom pedig visszaélt a bizalmammal és aztán egyszerűen kitalált dolgokkal vádolt és megszakadt a kapcsolat. Ez nem fájt, hanem dühített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!