Valakinek sikerült már interneten keresztül barátokat szereznie?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok lány, és sajnos úgy alakult, hogy munka+tanulás mellett semmire nem volt időm, így a barátaim lassan elfogytak mellőlem. Ez nyilván az én hibám is volt, ezért is akarok ezen változtatni, de nem tudom, hogyan kezdjem el, ha jelenleg nincs kivel közös programokat csinálnom, ahol új embereket ismerhetnék meg.
Nem tudom mennyire lehet interneten barátokat szerezni, találkozókat/programokat szervezni, mert félek is tőle és szkeptikus is vagyok.
Főleg ötletek és tapasztalatok érdekelnének:)
2013. szept. 14. 14:30
11/11 anonim válasza:
Én minden barátomat interneten keresztül ismertem meg. Legjobb barátnőmet kb. 6-8 éve ismertem meg egy fórumon keresztül, a másik barátnőmet pedig egy éve, a Tumblr-ön. :)
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!