Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az nem volt igaz barát, aki...

Az nem volt igaz barát, aki azért megutál engem, mert hallrólam rossz dolgokat?

Figyelt kérdés

Megutáltak, pontosabban, már nem keresnek, máshogy viszonyúlnak hozzám, mert az egyik közös ismerősömmel össze vesztem, és tele dumálta a fejét az egyik barátommnak, és már nem, hívnak, nem keresnek.

Szóval nem vesztem össze velük, egyszerűen azt hallották, hogy én köcsögvagyok, meg minden féle rosszat, és már érzem, hogy nem kedvel.

Az nem igaz barát, akit be lehet folyásolni ilyen dolgokkal ugye?

2013. szept. 13. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akkor eleve furcsa, ha a barátod nem megy oda hozzád, hogy ez egyáltalán igaz-e, vagy próbálná megbeszélni veled, hogy tényleg nem volt igazad, nem kellett volna összeveszni xy-nal.

Amúgy próbáltad azt akár még frissiben vagy később, hogy a barátodat, barátaidat te keresd? Hiszen őket nem bántottad meg, nem velük volt a bajod.

2013. szept. 13. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden olyan ember puding, aki először elhiszi azt, hogy rólad mit mondanak, főleg hogy csak pár infót tud rólad, illetve meg sem nézi, hogy ki mondja. Az ilyennek érzelmi intelligenciája majdnem egyenlő a 0-val, akármilyen kapcsolatban.

Keress olyan csoportokat, ahol sokkal értelmesebb emberek vannak, akikkel előrejutsz az életben ... azok biztos meg fognak becsülni, s te sem szenvedsz.

2013. szept. 13. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz barát az ilyen. Ha hozzám odajönne egy olyan barátom, aki összeveszett a másik barátommal, és elkezdi pocskondiázni, én lenyugtatom, mert egyáltalán nem vagyok a másik lehülyézésére kíváncsi, ha pedig elfajul, például minősíthetetlen szavakkal illeti, akkor szerintem még rá is ordibálok, hogy ezt sürgősen fejezze be.
2013. szept. 16. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem volt igazi barát. :S
2013. szept. 16. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!